Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav drustvo imam jedan problemcic s passatom 5 plus 2002 g. automatik 96 kw. Problem je sledeci: pokazuje gresku break light switch f 00526. naravno svi bi rekli stop prekidac,ali promijenio sam ih 3 komada. 2 nova jedan polovan. pa ako neko zna odgovor bio bih zahvalan.
proveri dzekove i instalaciju
Treba da proveriš u tzv. blokovima mernih vrednosti šta se dešava kad pritisneš pedalu kočnice. Ne znam napamet koja je grupa, ali trebalo bi da je 006. Kad pedala nije pritisnuta, trebalo bi da pokazuje 000 a kad stisneš 011. Ako pokazuje 001 ili 010 onda nije dobro. Najčešće kod tog passata prekidač nije dobro naštelovan, tj. ne dodiruje pedalu.
ponekad upali da se otkopca-ukopca instalacija
skine klema sa akumulatora 1h
ako je instalacija ispravna, i salteri, mora proraditi
probajte testirati sam salter kad je skinut sa vozila
Zadnja izmjena od sanac.bo (30-03-2011 21:00:28)
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
...a da proveris sijalice u stopaljkama...prijavljuje istu gresku
ne rade sve sijalice 100%
misa 015 je u pravu! Sijalice od stopsvetla su neispravne ! Klasicna VW;AUDI greska .
ajde vidi ti dal imaš na konektoru štop šaltera na prvom i drugom pinu plus (12v) kad daš kontakt... ako nemaš,traži zašto nemaš..nevrijedi mjenjat šaltere...
Kada ga ubacis mora da skljocne.
Sve sijalice rade sve je ok. nema pravila,dva dana sve ok i onda se upali lampica od ESP.Samo tu gresku prijavi u ABS.Samo da napomenem da je u pitnju automat mjenjac.
Zadnja izmjena od gojic.elektro (31-03-2011 17:44:42)
dali nakon zamjene prekidaca sve ok pa se kasnije pojavi greska
da,bas tako.