Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
uh ajme kako je rečeno nikad dosadno sa francuzima,,htio sam počistiti kontakte na klemama,,akumulatora,,pa sam ih otpustio i skinuo,a kada sam vratio sve je bilo 5 osim što stakla ne idu više automatski gore ni dole nego se pomiču po 3-4cm pa onda opet moram stisnuti ili podiči dugme za stakla pa jeli to moguče...molim vas za pomoč,,,ako netko nešta o tome zna hvala unaprijed..pozz
Bilo je o tome reci vise puta, treba malo pretraziti. Uglavnom, pritisni i drzi... i sve ce biti u redu.
Digni stakla do kraja i drzi 5 sekundi prekidac u polozaju za podizanje i tako za svako staklo posebno...
Mora da zapamti krajnji polozaj stakla da bi mogao sam da dize i spusta.
to je zeznuto kad se ne dize a bolje je kad se ne spusta.
to je zeznuto kad se ne dize a bolje je kad se ne spusta.
mora se nekad i spustiti haha
hehe,,ovo sa dizanjem je bilo odlično,,,napravio sam sa prednjim podizačima,,ali nisam probao zadnje,,uh (patnja sad odo odma vidjeti,,ovak u piđami)...puno hvala puno..
je morao sam i sa zadnjim podizačima ali sad je sve 5,,,dižu se i spuštaju,,hehe,,,hvala!!!!!!!!!!!!!!!!
auuuuuuuuu,,ljudi pa i gospođa što mi je pričala greške mi je crkla,,kako da nju oživim..pomozite ne mogu bez nje!!!!!!!!!...hvala!!!!!!!!!!!