Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
planiram kupiti dijagnostiku za renault vozila..jer sam čuo i vidio na oglasima da može sve pa me interesira vaše mišljenje,,uređaj nije kineski,,a treba mi za svoje i od klijenata vozila,,kažu da detaljno opisuje greške gdje se nalaze,,itd,,beisanje grešaka aira,,kodiranje kartica,,itd..pa vas molim za malo objašnjenja,,i ako netko ima nekakve upute za rad da mi pošalje,,ako je moguče..hvala unaprijed..
Zadnja izmjena od forplay75 (17-04-2011 21:20:57)
Pa možda kupuje original
Samo onda dobije i uputstva i podršku hmmm....
Ne pitaj me ono što ne znam !
ehm pa da ali da li pojašnjava greške u potpunosti i opširno,,da li je tko od vas radio s time i kako objašnjava grešku,,nisam imao doticaja s time to je verzija programa 10.6,,pieces d'origine renault,,sa hrvatskim jezikom..a to za kod ključa neču ja sigurni raditi još..više volim to u originalu renaulta,,
Piše i na mom staru, "original mercedes benz" a ustvari Made in China
ma nek piše da ga je i moj komšija napravio samo me interesira njegov rad,,i koliko ste zadovoljni s time,,eto predingli ti imaš taj star jesi li zadovoljan s njegovom dijegnozom???,,
Naravno, radi već godinu i pol, otplatila se par puta, sad ako i stane, kupujem drugu
Zadnja izmjena od predingli (17-04-2011 23:15:00)
eto super baš mi je drago zbog toga još jedino vlasnici klipa da mi kažu i to bi bilo to da znam što kupujem jer ne želim mačka u vreči,,(več imam jednog)..hvala..pozzz
dobijes uz njega kineza zove se DATA glumio u zvjezdanim stazama sve objasnjava,svaka dijagnostika podrazumjeva da imas neko predznanje i da si neka vrstaq majstora to sto ti trazis nema ni za velike pare a kamali kinez za male,ali ti daje sansu da radis na sebi i onda od nje lose napravis dobru i ako je ostala ista.
hvala ti LJO1,,na opsežnom i inspirirajučem odgovoru,,u vezi DATE iz zvjezdanih staza,,rekao mi je lik da i on ide uz to,,i da imam znanja u tome,,bar nešta,,:D hvala
I pazi gdje klikces i sta mjenjas. Jedan klik i napravis dobar posao nekom od kolega na forumu. $$$$
ma jasno mi je vidim di treba i šta samo ne po reprogramiranju,,mene samo greške interesiraju i šta ih boli..hvala eduardo.