Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
kako sa VCD-om iskljuciti da se auto sam ne zakljucava kad izađe se iz auta i uzmu kljucevi. radi se o cady-u 1.9 tdi PD 2006.g. jer nekad se sam zakljuca a nekad ne pa bi to iskljucio ako se moze da ga sam zakljucavam. Hvala
dragec
mislim da se ta opcija nemoze iskljucit ja sam iskljucivao automatsko zakljucavanje nako 20 km h a ovo ti je ako otkljucas auto a ne otvoris vrata on se sam zakljuca nakom nekog vremena
Popravi mikroprekidac na brvi!!!
tako je,vidi jel ispravan mikroprekidač
da taj problem nije do programiranja nego je kvar u vozačevoj bravi
leziste mikroprekidaca i mikroprekidac ne reaguje zato dolazi do zakljucavanja
Prvo moras dobro ispitati sta se i kada desava sto se tice zakljucavanja, pa tek onda da se trazi gde je problem (ako ga uopste ima). Dakle, kada si u autu, ugasis kontakt, kljuc u bravi - da li zakljuca? Isto to sa kljucem van brave - da li zakljuca? Skines kontakt, izvadis kljuc, izadjes iz auta, zatvoris vrata - da li zakljuca? Ukoliko se desava da auto zakljucava UVEK i JEDINO nakon izvrsene poslednje akcije, onda bi po nekoj logici to trebalo da moze da se iskljuci. Nisam imao priliku da radim taj auto, pa ne mogu sigurno da kazem. Ukoliko ne mozes da pronadjes nikakvo pravilo kad auto sam zakljuca, onda najverovatnije imas problem sa bravama, najcesce vozacevom, kao sto su to kolege vec navele.
@bjeli
i rearm (otkljucas auto, a ne otvoris vrata, on se sam zakljuca) se moze iskljuciti .
Prvo moras dobro ispitati sta se i kada desava sto se tice zakljucavanja, pa tek onda da se trazi gde je problem (ako ga uopste ima). Dakle, kada si u autu, ugasis kontakt, kljuc u bravi - da li zakljuca? Isto to sa kljucem van brave - da li zakljuca? Skines kontakt, izvadis kljuc, izadjes iz auta, zatvoris vrata - da li zakljuca? Ukoliko se desava da auto zakljucava UVEK i JEDINO nakon izvrsene poslednje akcije, onda bi po nekoj logici to trebalo da moze da se iskljuci. Nisam imao priliku da radim taj auto, pa ne mogu sigurno da kazem. Ukoliko ne mozes da pronadjes nikakvo pravilo kad auto sam zakljuca, onda najverovatnije imas problem sa bravama, najcesce vozacevom, kao sto su to kolege vec navele.
@bjeli
i rearm (otkljucas auto, a ne otvoris vrata, on se sam zakljuca) se moze iskljuciti .
reci koji kanal ostalo znamo mozda nisam dobro procito literaturu
@bjeli
Ma dobro si proucio literaturu, nema kanal nego sema G6-C7 (prevod: budzenje) .