Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze li mi neko reci koji zvucnici idu u zadnja vrata na Golfu IV?
Koje su dimenzije i da li ima dovedena elektroinstalacija do maske za zvucnike?
E da, jos samo da pitam jos kako se skida ona mrezicau tapacirungu? Jel se mora skidati tapacirung ceo ili samo mrezica?
Zadnja izmjena od d432e (17-12-2010 00:28:46)
Skida se zajedno sa tapacirungom, i najcesce i nije mrezica vec imitacija, a instalacija je rijetko provedena i nazad ako automobil nema vec ugradjene zadnje zvucnike!
A znas li koje su dmenzije zvucnika mozda?
Nemogu se tacno sjetiti ali mislim da su iste velicine kao i prvi...
E da se i ja prikljucim, imam zvucnike napred a nabavio sam i za pozadi. U pitanju je G-4 2001 godiste. Oprema basis. Jos nisam skidao tapacirung, ne znam sta je od instalacija ispod, prikljuci na zvucnicima su sa 4 pola. Ako neko zna sta je ispod nek pise, ima li dzekova za zvucnik ili odakle je najbolje povuci zice i sl.
Pozdrav druzini
najbolje je povuci od ark ili cd uredjaja,17cm su zvucnici kao i prednji,djekova nema ako nisu bili preije zvucnici,niti instalacije ta imitacija mrezice nije perforirana moras je iznbusit 1mm burgijom ili zamjeniti,a 4 pola na konektoru su jer premasta prema visokotoncima koji stoje iznad,sretno
Treba napomenuti da, ako ce da busi mrezice, broj rupa je cetvorocifren .
dva dana pred sebe i polako:)
a koja 2 od 4 konektora na zvucniku treba spojiti?
Imas nekoliko varijanti:
1. i 3.
1. i 4.
2. i 3.
2. i 4.
a to ti je u stvari sve isto .
Ako na euro konektoru od zvucnika na cd-u imas 8 zica onda imas provedenu instalaciju do B nosaca tj.do zadnjih vrata ali ne i u vratima.