Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
hc11f1 nmg ga iscitati to je na fiat puntu IAW 16F.EB podigao sam rxd ,txd . mod B, reset al ga nmg iscitati dal neko ima predlog neki? HVALA
to u tabli ili u motornom
Sa cime citas?
ne moras dizat mod B nego kratko spoji nozice 1,2 i 3. tako postavis mod A i B na gnd posto je pin 1 gnd.
zaboravio sam te jos sjetiti da je tu kvarc 16MHz
x prog m , probao sam i podici rxd txd, opet nece. a to je motorni racunar rekao sam vec..
za taj cip nema nekih specijalnih tajni. radio sam ga sa upom i softm F1 bez podizanja nozica. samo kratko spojeni pinovi 1,2 i 3 ostalo direktno na ploci. pokusaj sa nekim drugim programatorom mozda je problem u x progu.
Probaj zamjeniti kvarc sa nekim manje vrijednosti, i provjeri napone na pinovima kad je sve spojeno, txd,rxd i rst bi trebali biti 5V
evo iscitano kvarc promjenjen na 16mhz , ali opet nece da upali , odradio sam fajl u imo kileru raskacio imo al nista... moguce da ga kiler nemoze odrditi dal ima neko file za imo of kod ovof racunara
adrese od 120 -125 i 127-12A postavi na FF i programiraj. iskljuci immo box.
Zadnja izmjena od ADM (27-04-2011 15:24:20)
immo kiler to radi 100% nisam jednom to uradio, ja mislim da ti je sad problem ako si podizao nozice da ih vratis , ja uvijek na tom ecu sijecem vod prije pina i nikad problem nisam imao
rjeseno, hvala kolege
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka