Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stavio sam novog Pionner-a u auti ali izlgeda da je ovaj aparat sampion u trosenju struje za jedno vece. Postavio sam ga na osnovnoj instalaciji koja je vie bila u autu i radila savrseno ali eto Pionner je zakazao.Jos sto je veca stvar tek posle kupovine sam nacuo da ovaj model vuce struju! Bas sam baksuz!
dobro djole nego sta sad da mi ovo shvatimo kao moguce pitanje,moguce upozorenje ili kao post vise na counteru??
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Raèunaj da ima Cca 45W-50W.
Na 12v to je oko 4A.
Svi novi aparati toliko troše.
Ne nekim autima potrebno je staviti deblji presjek žica napajanja.
ma sigurno si negdje zeznio u spajanju nemoguæe da ti dobro spojen radio izvuèe struju za jednu noæ
Ako je povezan dobro nema sanse da isprazni akumulator za noc naravno ako nije ostao ukljucen
provjeri da ti negdje drugo ne vuce struju jer taj radio i da ostane ukljucen citavu noc nemoze da isprazni akumulator
Da li si ispravno spojio stalni plus i kontakt,jer to moraš razdvojiti,a ne spojiti sve skupa na stalan
plus,što veèina napravi.
Desava se da odredjeni modeli radija voze struju preko 20mA kada su oba plusa spojena zajedno memorija i brava plus na stalni plus akumulatora, tu spadaju prije svih Ford ARK i odredjeni modeli Pioneera, razdvojiti kao sto rece kolega Crvena zica ACC brava plus, žuta na konstantni plus akumulator i to nebi trebao biti opasan potrosac, jos skidanje lica i to je to, nije samo djekove ubaciti u ARK ako su Euro na vozilu i ARk nego treba odredjene pinove na autu ili radiju blokirati, dosta veci problema moze biti od vozenja struje.