Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pred nekoliko dana sam kupio navedeni auto i jako mi se sviđa sve osim snage motora. Zanima me da li mi je pametno remapirati procesor na veću konjažu. Pošto je velika većina tih auta upravo sa 120 konja mislim da joj to nebi smjelo smetat. Imam već neko vrijeme galleto al nisam baš radio s njim, pa me zanima da li uz pomoć kolege informatičara da se hvatam u koštac sa tim. Htio bih čut savjet iskusnog majstora.
nebi trebalo smetati ako imas provjernog remappera, tunera ili nazovi kako hoces
ako ces neke fajlove trpat sa neki cd-ova ili foruma onda ces zasigurno imat problem
isto tako ako ti padne programiranje problem ce ti bit jer kod tog auta nisi naveo godinu al mislim da se radi o edc 16 i svaki flasher cita to parcijalno znaci neces imat puno iscitavanje i taj fajl od flashera je bezvrijedan u slucaju padanja programiranja, mada ima nacina i to da se iskoristi al necemo sad sve karte na stol
recimo moj audi a4 sa 130 konja dignut je na 170 i jedini mi je problem do sad gas i radari, nemogu da sidjem sa gasa
hvala na korektnom odgovoru. Upravo zato sam i pitao prije nego što sam odlučio čaćkat po remapiranju. Nemam iskusnog remappera nego samo jako dobrog informatičara, al to su ipak dva malo pre različita područja. Inače je auto 2003.g. Šteta što smo malo pre daleko da se nadjemo pa da mi malo nabildas taj moj traktor. Da je bar meni 130 konja, sigurno bi mi bilo dosta bar mjesec dana. He, he. Do pred par dana sam imao lagunu 2.0 pa nikako da se pomirim sa efektom na gasu.
slab si drug kod mene je 175
nebi trebalo smetati ako imas provjernog remappera, tunera ili nazovi kako hoces
ako ces neke fajlove trpat sa neki cd-ova ili foruma onda ces zasigurno imat problem
isto tako ako ti padne programiranje problem ce ti bit jer kod tog auta nisi naveo godinu al mislim da se radi o edc 16 i svaki flasher cita to parcijalno znaci neces imat puno iscitavanje i taj fajl od flashera je bezvrijedan u slucaju padanja programiranja, mada ima nacina i to da se iskoristi al necemo sad sve karte na stol
recimo moj audi a4 sa 130 konja dignut je na 170 i jedini mi je problem do sad gas i radari, nemogu da sidjem sa gasa
atm tuning
electronic key
------------------------
sacekaj koji mjesec dok mi dodje jaci turbo kit, jace dizne i jaci intercooler pa cemo se cuti hehehe
vazi potrcimo se kad hoces i gdje hoces
montiraj ti sta sve .
atm tuning
electronic key
------------------------
Tesko da je Laguna od 100 ks edc16.
To je matora drtina koja sa ovih 100 postojecih konja jedva lici na auto.
Medjutim,
ako se remap uradi kako treba, a to znaci ne klonira i ne kopira i ne sa onih DVDa,... savim lepo ume da ide. Skoro kao pravi auto
I pored svega, manje da trosi
Zadnja izmjena od temerinac (11-05-2011 22:16:29)