Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dali neko zna u čemu je problem auto se ugasi u vožnji kad se zagrije nakon toga tzeba mu dosta da upali zamjenjena tandem pumpa.pumpa u rezervaru motor je pd kao da ostane bez goriva pa onda opet treba da navuče u filter ako neko zna o čemu je riječ molim pomoć
"kao da ostane bez goriva" to nam malo pojasni. Kad ti se ugasi auto odvrni vijke na filteru i vidi ima li goriva u njemu. Ako nema onda ostane bez goriva i pogledaj jos relej pumpe goriva jer ti je on 99% slucajeva uzrok da se vozilo ugasi. On ti je ispod volana kad izvuces onu ladicu odmah iza nje. njega zamjeni i bice uredu.
Ako ima goriva u filteru onda ne ostane bez goriva nego je nesto drugo pokvareno. Jesi li vozio na dijagnostiku ima li neku gresku u motornom ili ostalim procesorima???? Kad se ugasi auto i kad ponovo hoces da ga upalis ima li CHECK lampice na tabli????
"Odvažno u činu, blago u načinu."
Da nije električna instalacija na diznama . Tu znaju malo zezati , u večini slučajeva .
vidi senzor radilice
kada ti se ugasi pogledaj dali ti na verglanje radi el.pumpa goriva.Spoji ga na dijagnostiku pa vidi što ona kaže
Zadnja izmjena od jabuka (14-05-2011 21:19:47)
pumpa u rezervaru u vecini slucaja
Pogledaj da nisu creva na filteru obrnuta, desavalo se majstorim da okrenu pa posle muke i nevolje......
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
Milance SB napisao:Pogledaj da nisu creva na filteru obrnuta, desavalo se majstorim da okrenu pa posle muke i nevolje......
hoces reci nemajstorima.
sigurno tako nesto je hteo
ja ipak mislim da je hteo reci dundjerima ali vjerovatno je pumpa
Hteo sam biti blag, ali nema veze bitno da pomognemo kolegi da resi problem a upravo zbog takvih i imamo se vise problema a i posla.
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology