Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima.Zanima me da li je neko imao kakva iskustva sa displejima za VDO table koji su iz kine.Ja sam dobio displej iz kine i kada sam ga namontirao ispostavilo se da je neispravan jer ne prikazuje sve detalje vec samo jedan deo kao na slikama koje sam prilozio.Moze li mi neko ko ima iskustva sa ovim displejima reci gde se mogu nabaviti displeji koji su dobrog kvaliteta i koji su upotrebljivi za razliku od ovih iz kine koji su obicno djubre.
Zadnja izmjena od Dacha (18-05-2011 21:42:10)
ovde nesmemo postavljati komercialnih linkova
ali dobio si odgovor na drugom mestu gde si postavio pitanje:)
Hvala kolega na odgovoru.Cinjenica je da su displeji ovde gde sam ja kupio katastrofalno losi i da nema smisla kupovati takve displeje jer i ako usled ugradnje rade pitanje je koliko ce dugo raditi.
Evo na slikama se moze uociti razlika izmedju displeja koji je neupotrebljiv zbog loseg kvaliteta i displeja koji radi korektno,nekome ce posluziti da ne baca novac i trosi uzaludno vreme trazeci gresku i razlog zbog koga neradi displej koji je za u smece!
Zadnja izmjena od Dacha (20-05-2011 03:45:23)
Ja imam displeja koliko hoces,greskom sam gupio i za TT i za Audi obican,ako treba nekom pomoc neka se javi
Pozz
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)