Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Evo novog zakona o saobraæaju i novih zanimacija
Dal je moguæe aktivirati dnevna svetla na Opel Corsi C, prefacelifta, (nema CAN), preko OP COM-a, ili preko Tech2? Može li neko "brzinsko" objasnjenje kako se vrsi aktivacija?
ima na forumu...mislim da je neko objasnio postupak na zafiri...pronjuškaj...
Dobijes na pm
Pozdrav
Da se i ja ubacim s jednim pitanjem, radi se o astri g pa sam kopao po autodati i vidio sam da ima predviðeno za rele za dnevna svjetla (valjda) pa me zanima da li tko zna kakav je to rele
pozdrav !
ima li neko spisak vozila na kojima se mogu ukljuciti dnevna svetla preko dijagnostike.
best regards!
Dobijes na pm
Pozdrav
pa mogi si staviti na forum da i drugi vide...
Da zasto nepostavis ovdje
ako neces da podijelisa sa svima onda zapakuj u rar format I postavi sifru a potom posalji na pm samo pasword kome ti hoces
atm tuning
electronic key
------------------------
Evo probajte,meni je proslo na 2006 god a na 2004 nije prihvatila.
ne podrzava svaka astra dnevna svijetla...
Opel korsa svetla idu preko brave,pa mislim i netreba ti aktivacija,a ako hoces na tim modelima nemoze preko dijagnostika,samo preko releja, to ti je najlakse inaj jeftinije,samo nadi kabel od alternatora a drugo bi trebao da znas
Zadnja izmjena od kiredelcevo (15-02-2010 02:18:50)
tako je ,car pass u sake , op-com ili opel tech i na posao,tamo sve pise.
skoro sam radio opel astru h, postavio sam par pitanja u vezi uputstva ali nije bilo odgovora, no snadjoh se.
best regards!
Pa podeli sa nama.
jel imas op com ili opel tech?
best regards!
OP com
,car pass u sake , op-com ili opel tech i na posao,tamo sve pise.
zato sam te i pitao, da li imas nesto od ova dva, stim sto se moraju posebno ukluciti zadnja poziciona svetla.
kod op-com
uec i rec .
best regards!
Shvatio,hvala.Probam i javim,
Shvatio,hvala.Probam i javim,
ako mogu pomoci skype-z.lukic1
best regards!
provjereno, astra G i zafira A, relej za dnevna svjetla 6238618 ~50 € + osigurac 10A na mjesto br 32
kod zafire je lakse izvadit tablu sa osiguracima i iza je prikljucak (zamotan izolirkom) na koji se ukljuci relej i isti se moze zakacit da ne leti okolo
kod astre je malo teze izvuci tablu a moze se napipat rukom iza
da bi znali ide li na vas auto pogledajte ima li na mjestu za osigurac (br 32) pinovâ za prihvat
operacija traje ~10 min, ako treba mogu postavit fotke
Može li se na vectri c uključiti zadnje dnevno svetlo u rec-u. Probao sam sa op-com ali piše invalid pri ulasku u rec, promenim u variant 1 itd. program i napiše da je uspešno programiran ali ne uključuje svetla i kad ponovo udjem u rec ne piše kako sam ga programirao već invalid. Probao sam da udjem u BCM variant configuration, imam i pin i prihvati ga ali ne ulazi. Izbaci poruku, nešto kao, proizvodjač verzije opcoma nije to omogućio. Zna li neko možda rešenje ili se zadnja moraju ručno uključivati. Prednja se uključuju.
vjerojatno je do verzije opcom-a?
Probao sam sa 090714, 090821d i 100219 i neće ni sa jednom.
Moze li mi neko tacnije reci kako ukljuciti dnevna svetla na korsi c?
Ja sam usao u bcm podesavanja i podesim da su prisutna dnevna svetla i idem na program ali onda pise da cekam i nista se ne desava!?
Ne podrzava?