Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ljudi imam problem za navedenim vozilom do sada sam uradio bezbroj al od ovog sigurno cu da vrisnem
gubi proitisak ulja kad ga upalis na leru nema pristiska ulja pod gasom pritisak dodje ali opadne na nulu zamjenjena radilica zbog ostecenja ,lezaji ,indikator ulja , mjenjao uljnu pumpu, ocisceno sito pumpe,ulje novo i dalje problem, auto jednostavno radi bez problema nema lupanja i promjene rada imal ko kakvu ideju jel jednostavno neznam vise sta bi skidao i gledao
Pogledaj bregaste, imao sam isti problem i bilo je do njih!
Nema mnogo nauke,negde gubi pritisak,po meni si pumpu ulja morao da zamenis a ne da cistis sito
lezaji na maloj bregastoj
Zadnja izmjena od ljubitelj (28-05-2011 18:16:29)
Sta god da uradis drugima, uradio si samom sebi.
rijeseno sinoc sam do kasno ostao i nasao mu manu hvala svima na ukazanoj pomoci
rijeseno sinoc sam do kasno ostao i nasao mu manu hvala svima na ukazanoj pomoci
pa reci onda sta je bilo kao si resio jel bregasta ali mala bregasta ili vec sta
Nema smisla.Svi mi trazimo pomoc i konsultujemo se ovde i kad se nadje problem i resi se,onda to javno kazemo da kad neko drugi ima indentican problem vidi i pomogne mu da skrati muke.U sustini ja neradim mehaniku pa mi resenje ovog problema neznaci nista,ali nije fer prema ostalima koji su pokusali da pomognu i sada dobijaju odgovor:ja sam resio a vi se j.... te.
ko je rekao da se je.... jbg zaboravio sam napisati nemojte odma hampu dizati napisao bi kasnije u pitanju je bilo kuciste bregaste ostecenje sa jedne strane skinem kuciste i u kanal sipam ulje imam sta viditi rasipa na sve strane mada mi je musterija rekla da je prije par dana mjenjao kuciste sa bregastama pa zato nisam nesto obracao paznju meni je dosao sa kvarom lampica od ulja ponekad se pali i od tad pocelo kvacilo i auto da trese sumnjao sam u radilicu jel odvajanjem kvacila zbog aksijalni lezaja koji su poderali radilicu ona jednostavno hodala i posle zamjene radilice sve ok samo lampica stavarala probleme
To brate,nemoj se nervoziras.Otkucas ukratk sta je i to je to.Pozzz:sml::)