Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li je ko imao problema sa ovim prekidacem jer mi je nekad prije povremeno (jednom u pola god.) znao izbaciti tu gresku a sad u zadnje vrijeme non stop izbacuje i pisti...
Ima li ko neku ideju ili se susretao sa tim,koji je to prekidac na mjenjacu,da li onaj sa strane sa tri zice,kod poluga za saltanje ili drugi sa gornje strane mjenjaca sa 4 zice?
Jos me dodatno buni to sto je on non stop 4x4 (ALL TIME) ima samo sporohodnu i brzohodnu (HI i LO)...
Ako ima neka slika ili slicno bilo bi od pomoci...
Zadnja izmjena od astambura (07-06-2011 23:34:36)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Daj broj šasije pa čemo naći podatke o tom prekidaču(senzoru). Ili možeš dati i model reduktora sa one okrugle pločice. Evo ti shema zasad pa isitaj koji davač ne valja.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Dajan2008 (03-06-2011 23:34:21)
Pozdrav dejo,evo stiglo na red i moje auto da ga malo cacnem ako me opet nesto prece ne odgodi
Model reduktora je 249 pa vidi ako imas jos nekih podataka o prekidacu,dif.i slicno...
Ako moze jos jedna informacija,po izgledu ulja i reduktoru i mjenjacu cini mi se da je u oboje isto ATF crveno ulje,da li u reduktor ide isto to ulje ili je moguce da je neko nasuo taj ATF i da li bi u reduktor smio nasuti aditiv za smanjenje trenja i buke (slican onom za LSD dif.) u oba dif. sam vec nasuo... ?
Hvala!
Zadnja izmjena od astambura (07-07-2011 02:06:23)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Da, ATF je.
Pronjuškam o reduktoru...
P.S. skini si katalog dijelova za svoje vozilo, vidjeti ćeš rastavljen reduktor, a i ostale stvari.
Imaš to ovdje
Inače, prouči malo sajt tog lika, freek je za Jeepove i voljan je za suradnju.
Imaš opis tvog reduktora u prilogu.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Dajan2008 (07-07-2011 00:22:57)