Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
nisam imao ovaj problem do sada. Radio je zakljucan znaci DVOJKA na displayu, drzao sam ga na napajanju, ali nista, mozda Ima li neko resenje , mozda negde gresim. Iscitao sam DUMP i imam kod, ali ,,vrata zakljucana,, za ukucavanje
evo i dumo-a eprom 95640
Poz...
Zadnja izmjena od KVINSOUND (09-06-2011 11:45:01)
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
probaj ovo da upises
Zadnja izmjena od LJ01 (09-06-2011 12:18:04)
Tvoj popravljeni damp.
Code=1*1*
Probaj.
Zadnja izmjena od Zoki (09-06-2011 15:35:45)
NECE SADA NI DA UPALI, ..., IZGLEDA DA DUMP NEVALJA
Problem je sto su svi natpisi iskidani nemam bas nikakav podatak ali sa prednje strane ima osam
tastera u dva reda sto znaci da je RCD300 uspeo sam da desifujem samo 1K0 035 195 D dok u dump-u pise da je 186 AD
NISAM SIGURN DA JE DUMP oK....
IMA LI NEKO ISPRAVAN DUMP
Zadnja izmjena od KVINSOUND (09-06-2011 18:03:51)
Prvo, jesi li vezao napajanje dobro tj. jesi doveo +12V na SAFE pinu, drugo po dumpu koji si postavio to je model rcd300 sn vwz1z2 a ti si u zadnjem tvom postu postavio 1K0 035 195 D koji bi po ovom broju trebao biti rcd500, koji je tacno model radia???
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Vezao sam i SAFE i +12 i drzao ukljuceno, ali mi neda da ga upalim , samo prvo ukljucenje dozvoli, drugi put ako hocu da ga ukljucim moram da iskljucim +12 da sacekam neko vreme, sopim ponovo, tad hoce...
Sto se tice koji je radio, na poklopcu je papir iskidan ali ima 195 D se vidi, a u dump-u je drugo upisano, kao sto sam vec objasnio. Nisam siguran da je DUMP original, a sa druge strane neznam tacno koji je radio 300 ili 500, mada po broju dugmadi u donja dva reda (8) bi trebalo da je 300....
Ipak je to RCD300, u prilogu imas proveren dump pa ubaci probaj, code 0223, pass na PM!
Javi sta si uradio...
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Makkki upisao sam tvoj sadrzaj ali isto, SAFE i ispod 2, neda pristup
ocito kolega treba da stoji vise vremena pod naponom dabi dozvolio ponovo unos koda pozzzzz
Popravi na ;
0000210 ili 220 ili 230
Kad pogodiš liniju popravio si stvar.
Zadnja izmjena od Zoki (10-06-2011 17:54:49)
Dupe mi pomera , sad nece ni da upali, posle ovog dump-a
imam slican problem kao Kvinsound,nalepnica skinuta brojevi izgrebani samo sto kod mene dozvoljva unos kod. dump je u prilogu, ako neko ima vremena da mi nadje kod. pozz
imam slican problem kao Kvinsound,nalepnica skinuta brojevi izgrebani samo sto kod mene dozvoljva unos kod. dump je u prilogu, ako neko ima vremena da mi nadje kod. pozz
Probaj ovaj code na slici ... malopre sam skinuo na net ovaj Free calculator pa me interesuje da li radi.
pozz ......
reseno,hvala