Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav
zanima me da li je vec netko od vas,
radio dijagnostiku online preko neta
potreban je msn i teamviewer program
zasto ovo pitam?
jer sam ja novi u tom sportu, i dobro bi mi dosla pomoc majstora
koji se razumije u opel i vw dijagnostiku
kada bi se spojili preko neta on bi mogao raditi dijagnostiku preko mog komp
vidjeti greske, pratiti live parametre i ostalo, izvesti test aktuatora, programirati adaptirati.....
navodno to vani u inozemstvu ljudi rade vec odavno rade,
pa cak i neki vrhunski majstori imaju suradnike
a honorar, pa to ja vjerujem da je sve stvar dogovora
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
Upropastiće nas,ili ne, ovaj internet:D.
Šala. Nisam imao prilike ni da vidim,ali mi se čini kao dobra stvar. Nema jurcanja za dopunama,bazama podataka,uputstvima...
Jedino,takva usluga mora i treba da bude papreno skupa.
Pass true ga vikaju!
Zadnja izmjena od stratos (22-06-2011 10:20:29)
peugeot planet system ima ugradjen vnc (nesto kao mstsc-remote desktop). zvanicno posaljes zahtjev psa u francuskoj i ciko se nakaci ako ti nemozes rjesiti problem. nije to nista novo. imas vise tih remote servisa: team viewer, logmein, vnc...
J2534 Pass-Thru sluzi za reprogramiranje svih modula na vozilima od 2004god. zakonom u USA obavezuju se svi proizvodjaci automobila da omoguce on-line pristup software uz odgovarajucu nadoknadu svim korisnicima vozila .j2534 je standarizovan protokol i vazi za sve proizvodjace automobila. u prevodu svako ko ima dijagnosticki uredjaj sa instaliranim j2534 i platnu karticu moze da preuzme potreban software
nevazi za balkan
to inace i sada radi kod vw,opela.....to je sto sam ja info
ima u holandiji a takodje i u svetskoj auto moto klubova koji rade i pompc na putu --kao nas AMS ,koji imaju svoje kolcentre za pomoc serviserima koji su njihivi clanovi i rade 24/7 i imaju pristup svim bazama podataka kod proizvodjaca vozila,bar ovih evropskih i koliko sam ja upoznat jer mi je drugar radnik ams i bio je njihov gost kao clan saveza to u holadiji funkcionise do savrsestva ...toliko na tu temu od mene
ko radi vw slbodno moze da se pretplati na erWIN i imace podrsku 24/7 uz ndoknadu po satu ,mesecu,3,6 ili 12 meseci.najeftinije je ovo zadnje i trenutno je oko 3000e
placa se unapred preko banke
Zadnja izmjena od MN026 (22-06-2011 16:38:45)
danas je sve postalo tako preko mreže se sve riješava. mi imamo u firmi jedan stroj koji su talijani prodali i preko neta se spaja i dira postavke radi se o cnc stroju.
tako će biti i ovdje samo što ovdje moraš biti zakačen na net a naš mobilni internet je dosta spor tako da ne znam bi to lijepo šljakalo
sta nevazi za balkan
svi koji imaju ovlasten psa servis u bih imaju i online pomoc. kod peugeot servisa se kupuje pa je na godisnjem nivou cca 2500 €. u to ti je ukljucena sva dokumentacija i pravo u toku jedne sedmice da ti ciko iz francuske pomogne u diagnosticiranju greske ili telekodira jedno vozilo.
balkan iz toga nije iskljucen.
nisam mislio ovlasceni,na nezavisne sam mislio .mislim da kod psa nemoze ali zato moze kod vw-erWIN.
Pa moglo bi se tu svašta tako raditi, čovjek kupi uređaj iz Web shopa na vrhu stranice, izjasni se o problemu i kodovima grešaka, netko tko je stručan mu se preko Teamviewera ubaci na auto i napravi dijagnostiku, a u najboljem slučaju i odradi popravak na daljinu. Gotovo rješenje s minimalnim ulaganjima i nadohvat ruke.
Acomee, što se čekaaa?
potvdjujem...
Ti si Danijele napravio vise auta telefonom nego neko uzivo, ovo govorim jer si mi x puta rjesio kvar telefonom.
@)).....
dobre vijesti
uspio sam online (uz malu pomoc)
upaliti opciju coming/leaving home za svjetla na golfu V
postupak traje cca 10min
ako je to uspjelo meni kao pocetniku,
pitam se sta bi recimo majstori samostalni sve mogli online
ajooooj pa gdje je tu granica
nekako mi se ovaj teamviewer sve vise i vise svidja
ako bude trebalo objasnicu postupak
enable c/l home
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
Ima i logmein za daljinski pristup i u besplatnoj varijanti. Dovoljno je samo kreirati nalog na i onda dodavati laptope i racunare, to ustvari instalira logmein free client na racunar kojem ces pristupati. Kasnije se jednostavno bilo gdje imas net ulogujes na logmein.com i pristupas racunarima, dovoljno je da je racunar ukljucen i da mu je aktivan logmein client.
Druga varijanta je showmypc.com samo sto u ovoj varijanti onaj na koga se "kacis" mora isto pristupiti ovoj stranici i iscitati ti kod tj password i onda ti ukucas i pristupas.