Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ECU: BOSCH 0 281 010 113
dali netko ima upute kako napraviti immo off
I jel radi ona metoda s zamjenom eproma 27c...
Ako je MSA11 vrijedi zamjena....ja probao na nekoliko njih,s tim da ti je to reset a ne immo off total tako da moraš iskljuèiti zavojnicu èitaèa da ti ne upiše kod ponovno...
znaèi kad iskljuèim radit æe bez koda
a dali samo zavojnicu ili treba immo off žicu precvikati
zar mu neæe immo box ipak nešto poslati
Ove što sam radio bili su od Audia i bilo je dovoljno istekati zavojnicu,probaj jednu i drugu opciju....
rover ima immo box zajedno s centralnom bravom i još toga
trebat ce samo presjeæi immo line
Riješeno
ako kome zatreba riješenje nek pita.
Pozdrav!
Evo ja imam isti problem i molio bi za rišenje.Da li mogu prije metode zamjene eproma u Ecu , presjeci zicu immo line i koju?Jer ja sam probao pin 45 i nije prošlo.
Ecu: 0 281 001 420
Hvala unaprijed!
Evo kolega šaljem na PM
pozz
Već godinu dana imam problem sa startovanjem motora freelandera td4. dijagnostika kaže da je u pitanju blokada kontrole kretanja odnosno najverovatnije kvar imobilajzera. Mnogi autoelektroničari su mi pokušvali rešiti problem ali osim što su mi uzeli novac drugih rezultata nije bilo- auto i dalje 10 puta upali pa 2 puta neće i tako . Ima li rešenje. Ovlašćenom servisu se nisam oobraćao jer znam da su papreni i uglavnom hoće da zamene cele delove i sl. Hvala vam
Dopuna - Land rover freelander 2.0 td4 2001 godište - dizel
imam i ja slican problem al za pezoa.. ECU je IAW 8P14
Jel zna neko kako kod njega da napravim immo off..?? Pozdrav svima!!
ima rjesenje za obadvoicu
atm tuning
electronic key
------------------------
koje je resenje? :-((
ja imam isti problem sa jednim, a predhodni sam rijesio tako sto sam dobio kod i ukodirao ga na spoljasnjoj bravi...
ako mozes i meni poslati.... hvala
ja imam isti problem sa jednim, a predhodni sam rijesio tako sto sam dobio kod i ukodirao ga na spoljasnjoj bravi...
ako mozes i meni poslati.... hvala
Problem sa mojim freelanderom nisam rešio ni u ovlašćenom servisu u Beogradu. Jednostavno kompijuter ne registruje grešku kada auto neće da startuje. Neznam šta već nisam menjao , dizne , centralnu , daljinac, senzor bregaste,,,, i preuzmem auto platim i opet isti kvar. Kada sam pozvao drugi ovlašćen srvis rekli su mi da neće uzeti vozilo na popravku jer se radi o delikatnom problemu. Da li neko može da mi pomogne , možda je u pitanju neka sitnica a ja sam se ispucao za popravke i ništa .
Hvala
mi obicni smrtinici ti savetujemo da se okrenes u istom servisu podjes i kazes pravite ili ide tuzba...
@)).....