Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovaj pežo neče da pali...kad ga alnasujem tlak goriva se kreče oko 90 -100 bara i držim ga oko 10 do 15 sekundi i onda naglo skoči na oko 140 bari i upali...kad upali radi nemirno...tlak goriva je onda od 270 do 320 bara i tak stalno varira...provjeravo sam dize na prelive i nikoja ne odstupa,sve su jednake....kako ispitati regulator tlaka,pošto je on na pumpi... šta tu još može biti..u vožnji ide kilometar i ugasi se i onda tlak oko 50 bara,malo sačekam pali opet..greška zabilježena pad tlaka goriva..sistem je bosch-ov...tko je imo iskustva malo više.,šta da još pogledam.?auto je 2,0 hdi 2000.god. hvala!
Zadnja izmjena od tomy.virje (02-07-2011 15:03:42)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
je napisao skrivenu poruku za korisnika: jurica jurić
@)).....
Kolega nije bilo sa namjerom mislio sam da mnogi majstoru znaju za to jer se po postovima svi prave da sve znaju
Zadnja izmjena od predingli (04-07-2011 14:18:55)
Ne pitaj me ono što ne znam !
je napisao skrivenu poruku za korisnika: jurica jurić
Zadnja izmjena od predingli (04-07-2011 14:12:52)
Kolege, što se toliko krijete'?:)
reuf i predingli mogu li i ja vidjeti ove skrivene odgovore..pošto sam ja autor ove teme
reuf i predingli mogu li i ja vidjeti ove skrivene odgovore..pošto sam ja autor ove teme
Pa moje možeš vidjeti, tebi sam i pisao
e sad vidim tvoje
tomy.virje napisao:reuf i predingli mogu li i ja vidjeti ove skrivene odgovore..pošto sam ja autor ove teme
Pa moje možeš vidjeti, tebi sam i pisao
@tomy.virje ja samo skrenuo kolegi paznju da ne daje infomacije da bi ovi hobi internet majstori videli resenje pa da nam sutra pred servis kaze ja citao na internet to je kvar i nama koji zivimo od posla obije se o glavu...
@)).....
@tomy.virje ja samo skrenuo kolegi paznju da ne daje infomacije da bi ovi hobi internet majstori videli resenje pa da nam sutra pred servis kaze ja citao na internet to je kvar i nama koji zivimo od posla obije se o glavu...
kolega reuf je 100% u pravu ako budu isle informacije ovako odosmo u k....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Eli&Elvis