Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
auto trza u drugoj brzini i motor ne radi konstantno(trza povremeno),pali se povremeno zuta lampica
da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude?
prvo na dijagnostiku ali najverovatnije je probio neki kabal
dobro dosao
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Da prvo dijagnostika pa onda pitaj, ovak napamet jedino pogledaj po noæi kad digneš haubu i kad motor radi jel probio koji kabel i nemoj pitati kak da vidiš to jel ako to ne znaš onda vozi majstoru
Ne pitaj me ono što ne znam !
Moras dijagnostikom ,ne bi rekao da je do neki kabel jer kazes da chek lampa se pali onda mora da postoi neka greska oko senzora
Proveri bombinu!
Nestorovicu jesi li isao na dijagnostiku?
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Moras dijagnostikom ,ne bi rekao da je do neki kabel jer kazes da chek lampa se pali onda mora da postoi neka greska oko senzora
moze da upali lampicu ako prepozna iskljucenje cilindra, mada sad mozemo samo da nagadjamo bez dijagnostike
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
fala na savetima..odvescu kod na dijagnostiku u ponedeljak..
Ako si uspeo da popravis auto napisi u cemu je bio problem.
Moj seicento ima slican problem, mislim da su dizne prljave posto vozim na plin.
Tipovao bih na kablove, svecice, bobine, dizne(mozda su zaprljane), kompresija - ako je PO300 , P0301...
Javi u cemu je bio problem i kako si resio
"Nikada sa zvezda nije teži pad, nego na beton sa kafanskog stola."
Posto je pokrenuta tema, sa zakasnjenjem od godinu dana da kazem da je u mom slucaju bilo
potrebno ocistiti dizne i auto je oziveo. Kada se vozi na plin, sa veoma retkim voznjama na benzin,
dizne se brze zaprljaju. Nije problem ocistiti dizne jednom u dve godine, voznja povremeno na
benzin je mnogo skuplja.