Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
niski pod lerom 3,4 bara,a visoki oko 20 bara..kad se doda gas na 2500 obrtaja niski pada do 2,2 bara a visoki ide čak do 24...vantilator kabine na prvoj brzini,a kad stavim na drugu ili treču niski tlak raste znači ekspanzioni ventil bi trebao biti dobar..plina ima 700 grama..molim iskusne da mi se jave...hvala
Zadnja izmjena od tomy.virje (13-07-2011 22:32:59)
ventilator radi,ali me buni niski tlak...dali može ekspanzijoni ventil da radi probleme? visoki tlak mi se čini još ok...vjerujem da se opere kondenzator da bi spustio tlak,ali niski tlak pod lerom 3,4 bara pa čak ide i do 4 bara i kad se doda gas na 2500 okretaja pada i niski tlak...čovijek je došao sa problemom da mu je u vožnji stala klima...nije bilo plina uopče i ispustijo je na onom sigurnosnom ventili na kompresoru...kompresor je sandem.. astra je 1,7 dti 2000god..
i još mi je nešto palo na pamet...dali može takve probleme da stvara ako ima malo više ulja u sistemu.?
Zatvori u kabini spoljni vazduh OBAVEZNO i onda probaj, trebalo bi biti ok., ako ne bude visoki na 3000rpm oko 17 bara, operi hladnjak i kondenzator. Da li ti radi druga brzina ventilatora na kondenzatoru? Da li si sistem duvao azotom?
nema previše plina...dali može ako ima previše ulja?
danas perem kondenzator pa javljam
Mijenjaj el.na suvozacevoj strani iza prednjeg branika...ne rade ti ventilatori kako treba...imaju tri brzine,prva ide non stop,druga negdje 20-21 bar.
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
riješeno jo ovo..i to tako da sam samo oprao kondenzator visokotlačnim peračem..sače su bile potpuno zaštopane..sad visoki tlak ne prelazi 16 bara,a niski se spustio na 2,2 do 2,4 bara..pozz
Zadnja izmjena od tomy.virje (17-07-2011 10:41:49)
To majstore!
ma odlično da..
majstore svaka cas za odracen posao
Svaka cast,ali na to uvijek obrati paznju to je jedna od osnovnih stvari koje se odmah uocavaju...
Zadnja izmjena od astambura (18-07-2011 21:59:09)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
i ja sutra za dorucak imam jednog pola 2005 nemože se napuniti sistem toliko je negdje zapeklo samo 50 grama i zapne nece da povuce ni sa upaljenim kompresorom, suta moram probati ocistiti sistem.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka