Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Molim Vas za pomoć.
Imam radio na stolu i nemogu nikako da mi proradi.
U autu pita normalno code.
Be2580Y5025488
Siemens
5WK 78200
AR2000029722/01
SV 5,25
Treba mi Code iz 24c04 a za Siemens neznam ako treba i dali je drugi code u M27c512
Hvala.
Zadnja izmjena od Zoki (29-07-2011 16:45:52)
Za taj model radia postoje dva coda, prvi code je u becker jedinici i code iz ovog dumpa za Becker je 11312, dtrugi code code za Siemens je u flash-u 29f800 i moraces iscitati flash jer nece prihvatiti samo jedan code!
Pozzz
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
makkki.
Nemoguće 11312.
Imam samo 4 digita.
Samo sam našao M27C512.
Zadnja izmjena od Zoki (29-07-2011 18:24:29)
Pozdrav,
Probaj sa 1380 to bi trebalo biti ok.
Pravila foruma kazu da nema code iz s/n, ti si upravo to uradio, procitaj pravila da se podsetis!
Zoki,
dump koji si postavio code je taj koji sam ti napisao, tacno je da je code sastavljen iz 4 cifre ali dump govori drugacije, nista ti ne znaci taj code iz beckera sve dok ne procitas flash i iskalkulises code za Siemens jedinicu!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
A tko te pitao iz SN_a.
Postavio sam damp 24C04 koji je u nutra.
Prepisao podatke sa aparata i evo zla.
"Treba mi Code iz 24c04 a za Siemens neznam ako treba i dali je drugi code u M27c512"
Zadnja izmjena od Zoki (29-07-2011 20:15:30)
Ovo iz s/n ne odnosi se Zoki na tebe, vidis da sam iznad citirao na koga se odnosi jer je kolega dao code 1380 iz s/n, nema eprom 27c512 vec flash 29f800!
Pozzz
I sa dobijenim kodom iz sn nista neces uraditi (jer nije taj), a pomenuti flash u kome se nalazi code ces pronaci ako rasturis ceo uredjaj, mada mislim da je najbolje da ne gubis vreme...
Znam ja to da mi trebaju 2 Code.
makkki pozdrav.
Moram raskopati Siemensa jer je valjda ispod štampe.
Pročitati ponedjeljak pa postavim.
Ima u nutra 2 kom. 29f800
Koji.
A od čega ću živjeti.
Ćeš ti plaćati dažbine.
Zadnja izmjena od Zoki (29-07-2011 21:52:29)
zoki, gledaj neki ti uredjai traze prvo unos code za becker a kasnije za siemens dok kod nekih kao u tvom slucaju prvo ide 4 cifre to je siemens ... sta imas tacno unutra to ces saznati kad raskopas siemens
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Hvala na upozorenju skyline
Raskopao sam Siemensa i evo slike ali ima 2 kom M29f800 pa evo slike.
Pozdrav.
Zadnja izmjena od Zoki (30-07-2011 11:05:56)
na stol ti moze radit samo nisi skopco dobre napone,a mozes ga rijesit ali moras se nekad namucit nece svaki fajl da radi u tom fleshu stampa je odlicna taako da mozes da ga skidas vise puta jedino imas li podnozje tsop48 i programator ja sam se namucio dok sam upario fajlove da rade
Ma lako za programator i podnožje.
To imam.
Samo u kojem flešu je code.
na tvojoj slici 29f800 BA tu je
Hvala.