Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam u radijoni lagunu 2 kojoj je otišla remenica na radilici od staznog remena...sad me zanima dali bez problema odšarafim remenicu (onaj torks u sredini) ili mi treba alat za blokadu radilice da mi se uzubljenje ne pomakne...nisam to nikad radio,ali znam da kod nekih renola se uzubljenje razštela kad se odšarafi remenica.laguna je 2002.god.Hvala na odgovorima!
Na 1.9 dci motoru ima kajla tako da mozes slobodno odsarafit,a na 2.2 ne znam,pretpostavljam da je isto,al opet vjerujem da neko od kolega bolje zna...
ima sa prednje strane bloka sraf koji se odvrne gde ide blokader, kada zablokiras radilicu mozes slobodno odsrafiti remenicu.
Nemoj da olabljujes a da ti blokator sluzi da drzi radilicu da ga ne iskrivis pa ces onda skidati karter,sto se tice kajle za svaki slucaj belezi na zamajcu gde ti je pristupacno i gore bregastu i uzivaj
Pirke
dal onda tko zna,ima li kajlu na remenici ili nema??
Poslušaj savet kolege NINA 996 i uživaj
Ocito je da niko tacno ne zna dal ima kajlu ili ne,morat ces ti prvi otkrit pa nam svima reci
Samo na 1.5 dci je bez kajle, a ovaj motor i nema zupčasti na radilici, u njega su zupčanici u donjem dijelu a gore je zupčasti remen, znači odvrćeš bez problema
Samo na 1.5 dci je bez kajle, a ovaj motor i nema zupčasti na radilici, u njega su zupčanici u donjem dijelu a gore je zupčasti remen, znači odvrćeš bez problema
Joj to ono zlo od motora, takav su u master isto stavljali u jednu seriju, jao kad se sjetim, dan danas mrzim taj motor
Ne pitaj me ono što ne znam !