Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na autu su htjeli smanjiti km,i na satu su radili digom,poslije vracanja sata auto ima kontakt,i svjetli lampica stop i ne pali...neki savjet?
postoji velika volja....
kakve su greske u motornom
U motornom nema greske..a bsi nekad ima ,a nekad ne komunikaciju sa dijagnostikom..visenamjenski displej ima gresku da nema koumunikacije sa bsi..
postoji velika volja....
Zeznuli bsi.Sad ti preostaje da nadjes dobre dumpove i za bsi i za tablu i probas da resis.
daj neke podatke malo vise , imam tih dampova pa ces to rijesiti,, je li dizel , je li bsi sa 912 ,
P307 2002godina 1.6 benzin...jest bsi je s 912,ako treba jos kakav podatak?
Zadnja izmjena od mobile (04-08-2011 22:51:27)
postoji velika volja....
prije dva dana sam radio takav , evo ti damp za bsi , probaj da upises samo da ti vrati kontakt , pa cemo dalje lako
to mi je auto uvijek pri ruci pa uvijek se moze iscitati sta treba
kome god bude trebalo za to auto kad radi , za ta godista i taj bsi ne treba skidati sat nego je bitna kalkulacija i gotova stvar, nikad nisam skidao sat , proslu nedelju sam cetiri uradio a prije toga mnogo , kome zatreba na PM neka se javi
Drug ja imam kontakt,s tim da mi na instrument tabli konstantno svjetli lampica stop,lampica od rucne kocnice,motorna lampica...auto "vergla" ali ne pali..probat cu upisati ovaj dump.
hvala
Zadnja izmjena od mobile (04-08-2011 23:17:55)
postoji velika volja....
imas li pin kod iz tog dampa starog , vidi li lexia broj sasije, ovaj damp sa ok je iskalkulisan na novo stanje a drugi je original i moci ces dijagnostikom da pristupas