Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovak danas dosao golf karavan i nakon zskljucavanja nece da se otvore zadnja desna vrata
znaci auto je zakljucan i nece vise da odkljuca posto sam ovih dana u velikoj guzvi pogledao sam zice u stoku one su ok imali ko neki bezbolni nacin da se ovo otvori
vidio sam da ljudi otvaraju vrata sa tenis lopticom
razreže, napravi rupicu i prisloni na bravu
stisne brzo i žestoko
pa uđe zrak u bravu i digne pipac, otključa vrata
e sad da li če to tebi pomoći, neznam
ali je đaba , ništa ne košta da probaš
evo pa vidi
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
to ti je cist mehanicki kvar,ostane mehanizam u bravi na pola hoda i nece ni tamo ni ovamo.Imao sam 2 puta taj problem bas na zadnjim vratima golfa.Otvarao sam tako sto neko povlaci iznutra bravu otkljucavanja a ja udarim par puta sakom po spoljnoj bravi.Kasnije skinem mehanizam brave,vd sprej,izduvam na kompresor i sredjeno.
skini tapacirung iznutra da dodjes do mehanizma , otkaci sajlu sa unutrasnje brave i pustice te da rukom otvoris mehanizam , napominjem te da sajla bude opustena jer je ona ta koja neda mehanizmu da se vrati u polozaj da se otvori ili zatvori, kao sto ti kolega rece sad je na pola
vidio sam da ljudi otvaraju vrata sa tenis lopticom
razreže, napravi rupicu i prisloni na bravu
stisne brzo i žestoko
pa uđe zrak u bravu i digne pipac, otključa vrata
e sad da li če to tebi pomoći, neznam
ali je đaba , ništa ne košta da probaš
evo pa vidi
Ima i ovo
Zadnja izmjena od zole72 (04-08-2011 23:08:28)
Nije tu u pitanju mehanicki kvar. Motor u bravi ne radi, a vrata su zakljucana (deadlock). Vrlo tesko za otvaranje ali ne i nemoguce. Ukoliko otvoris vrata obavezno promeni motor u bravi(tj. bravu) jer je velika verovatnoca da ce se to ponovo desiti.
Nije tu u pitanju mehanicki kvar. Motor u bravi ne radi, a vrata su zakljucana (deadlock). Vrlo tesko za otvaranje ali ne i nemoguce. Ukoliko otvoris vrata obavezno promeni motor u bravi(tj. bravu) jer je velika verovatnoca da ce se to ponovo desiti.
bas se ovo desilo ostala zakljucana a posto ima ovaj sistem deadlocksamo mi jos otezava
poslusaj nesvilll-a
to ti je cist mehanicki kvar,ostane mehanizam u bravi na pola hoda i nece ni tamo ni ovamo.Imao sam 2 puta taj problem bas na zadnjim vratima golfa.Otvarao sam tako sto neko povlaci iznutra bravu otkljucavanja a ja udarim par puta sakom po spoljnoj bravi.Kasnije skinem mehanizam brave,vd sprej,izduvam na kompresor i sredjeno.
tako ces otvoriti, samo nevracaj tu istu bravu na auto, jer ce se desiti opet ...
e juce sam ga rijesio tako sto sam skinuo tapacirung i lupkao oko brave i otkljuca se otvorim i zamjenim bravu sa polovnom sa otpada
samo na lupkanje i mozes da ih otkljucas,ne pomaze nikakvo otkacivanje sajle a tako je konstruisano da ne mozes prici mehanizmu dok je ne skines
samo na lupkanje i mozes da ih otkljucas,ne pomaze nikakvo otkacivanje sajle a tako je konstruisano da ne mozes prici mehanizmu dok je ne skines
Nije tacno. Moze se otvoriti bez lupkanja. Zadnja vrata zakljucana u deadlocku otvaram bez ostecenja, prednja jos nisam imao prilike.