Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz kolege,
da ne otvaram novu temu:
Aghhhhhh, ja sam iscitao dump iz MC68HC11E9 i nasao cod, ali imam problem sa "SAFE 2"
Zna li neko kako ga vratiti na "SAFE" ili se iz "SAFE 2" nemoze vratiti (kako pise u NYO4) ?
Ako ima neko raspolozen okacio bih dump....
Zadnja izmjena od Nike (08-08-2011 22:37:31)
naredni put okaci damp neko ce se valjda vec naci raspolozen
UCOT - Universal Code Off Tool
pa neradis valjda prvi puta znas proceduru kolega to bas nije komplikovano pozzzzzz
Ostavi radio na napajanju sat vremena, kad ti se na displeju pojavi "SAFE" pritisni istovremeno tastere "TP" i "TA" i drzi par sekunde sve dok ti se na displeju ne pojavi "1000" ukucaj code (ali prvo postavi dump ovde da bi dobio tacan code) i kad uneses code ponovo drzis pritisnute tastere "TP" i "TA" i problem resen, inace "SAFE 2" stoji jer je dva puta unesen pogresan code i svaki pogresan unos coda produzava vreme za ponovni unos coda!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Pfffffff, skonto sam, 09h Stali sam ja gledo ne znam ni sam,il sam slucajno otvorio drugi damp pa mi nije bilo jasno...
Glava mi je danas ko osinjak
U glavnom, radi.
Hvala u svakom slucaju!!!
Ostavi radio na napajanju sat vremena, kad ti se na displeju pojavi "SAFE" pritisni istovremeno tastere "TP" i "TA" i drzi par sekunde sve dok ti se na displeju ne pojavi "1000" ukucaj code (ali prvo postavi dump ovde da bi dobio tacan code) i kad uneses code ponovo drzis pritisnute tastere "TP" i "TA" i problem resen, inace "SAFE 2" stoji jer je dva puta unesen pogresan code i svaki pogresan unos coda produzava vreme za ponovni unos coda!!!
Ma znam proceduru unosa, i iskalkuliso sam broj iz dampa al kolko znam kad je u "safe2" nema vise pokusaja, nije mi se dalo cekat hocel pustit ili nece pa sam capkao po dampu, al sam ocigledno promasio adresu ili sta ja znam... U glavnom znam da na 09h treba bit 09 , tamo ga vamo ga kad vidim stoji 29, a smio bi se zaklet da sam ga promjenio... ! Sad je ok, hvala u svakom slucaju na pomoci!!!