ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 16-09-2010 21:56:14

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 739

C1 1.0i

Pozdrav, bio na tehnickom s bratovim citroenom, i skoro pao jer mi je ler gas na autu ispod 700 okretaja smile
cinjenica je da se auto sav trese na leru i kad se da gas dugo mu treba da krene, ali racunao sam da ecu vodi brigu o tome i da ne moram obracati pozornsot na to

tek kad ga je majstor spojio na eco test imao sam sta vidjeti smile

moze li se  i ako da kako povecati ler gas?
auto ima 80 000 kilometara, brat je prvi vlasnik, auto vec sada lagano dimucka plavo ujutro kad se upali, cujem lagano ventile da kljuckaju, u auto dati sam nasao da se na 90000 moraju postelavati ventili pa to planiram napraviti kad ga slijedeci puta dignem na dizalicu i zamjenim ulje, moze li radi toga ler gas biti manji?

Zadnja izmjena od raven_sk (14-08-2011 16:03:06)

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#2 14-08-2011 16:04:41

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 739

Re: C1 1.0i

ima li itko rijesenje za ovo.....ventili prestelani, novo ulje, ali ler gas je i dalje premali, sporo reagira na gas.......u visim obrtajima je prilicno zivahan auto pa predpostavljam da usis nije zapusen........

blizi mi se tehnicki i ove godine, pa mozda nebudem imao srece kao i prosle smile

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#3 14-08-2011 20:42:29

marius
elproger
Iz: Prnjavor
Registrovan: 30-07-2011
Komentari: 25

Re: C1 1.0i

Pogledaj usisnu klapnu da li je cista

Board footer