Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Citao sam u uputstvu vag-com da je moguce izvrsiti podešavanje smješe goriva.Postoji li mogucnost podešavanje smješe goriva na skodi fabiji 2 ?
Kud si zapeo sa tim podešavanjem smjese.....već na 2. mjestu tu pišeš o tome....
Ne pitaj me ono što ne znam !
Koristasn savet ali ne resava problem.
ma nije savjet nego obavestenje pises na 2 mjesta a nisi naveo ni godiste ni kubikazu ni oznaku motora a trazis savjet da rijesis problem tesko ce to ici tako
Fabia 2008 motor bbm 1.2 44kw
Mozes mu prijatelju ti stelovati smesu koliko hoces ali ona nema srce za voznju mogu da zamislim 44kw
Pirke
Nece sam da podesi to sigurno,ako neznas prave vrijednosti ode te igranke nema nista.Budes li cackao po kanalima napamet moglo bi to vise i neupaliti
I to jeodgovor od velike pomoci.
Bolje spreciti,nego leciti.
iz kojeg razloga bi ti uopče dirao smjesu
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
ma nepomaze tu nikakvo podesavanje nema taj motor snage da pogoni klimu a kamoli da dobro vuce
Ma neslušaj ti njih, nemaju oni pojma samo ti njega podesi po svom, ima da ide ko raketa
Bio sam u servisu.
Objasnio sam problem.
Rekli su mi da nije moguce podesavati smesu i da komjuter koji se nalazi u autu sam odredjuje kakva je smesa najbolja za rad motora.I da je neki drugi problem u pitanju.
A problem su bile svecice jer majstor koji mi je menjao ulje nije mi reko da je skidao svecice i smanjio otvor na elektrodi vise nego sto je propisano,po nekom njegovom uputstvu kako mi je on objasnio.To su podesili i auto ide kao i pre.
Svecice se menjaju,ne podesavaju se.Nigde nema u servisnom uputstvu podesavanje svecica.
Nerazumem.Hoces da kazes da ako kupis bos svecicu koja ima zazor od 1mm,ti ces da smanjis zazor na 0.9 kao ngk.To su fabricki korigovani zzori i niad nisam muvao oko toga na novim svecicama.Mogu na starim,potrosenim svecicama da smanjim zazor zato sto se povecao zbog starosti svecica i dugogodisnje upotrebe,ali to bude samo dok ne kupi nove.Nikako mu ne preporucujem voznju sa tim svecicama.
U uputstvu fabie za moj model u skodinom servisu stoji 0.9 mm. za bilo koji model svecice(ngk,bos).I toga se treba pridrzavati jer su to uputstvo pisali ljudi koji su doktori za te motore.
Udaljismo se od teme.Od podesavanja smese odosmo na podesavanja svecice.Da se otvori nova tema gde ce svako da se izjasni o podesavanju svecica.