Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
znači servo se kad kad isključi..na dijagnostici imam grešku u bsi ''poremečaj kutije opsluživanja u odjeljku motora,računalo no komunicira na mreži CAN''. čitano je sa multi diagom..servo radi neko vrijeme i isključi se,a greška se neda obrisati uopče,znači makar servo i radi ili ne greška ostaje..dal je ta greška vezana za servo ili ne? na multi diagu nemam opciju za servo.preko čega se pristupa tom modulu?..da kažem.svi kontakti su uredu,ulja ima.i molio bi bez nagađanja,ako je ko imo iskustva s istim problemom...auto je2006. HVALA
a kazu da multi dijag radi odlicno francuze proba sam ja taj uredjaj na 307 posljed psa najbolje ga radi luanch i ulazi u servo isprobano a ovo sto nema komunikacije provjeri ozicenje
bez nagadjanja ? da bacimo grah mozda neko i pogodi. provjeri ozicenje od abs do serva i od bsi do serva. daj malo vise podataka. koji je motor, imali esp, godiste ovdje nepije puno vode. definitivno ti treba shema. jel auto udaran?
Mozda nije slucaj kod tebe ali nekoliko ih je bilo da udje vlaga u el.serva.Pola ploce bude zeleno,nije tesko za provjeriti.Pozz
auto je 2006.god..1,6 benz..nije bio udaren nikad..gazda je prvi vlasnik ima 60 tkm..nema esp..shemu nemam nikakvu..nisam još to riješio..čovijeka to zeza od kad je auto bio 3 godine star i to samo kad je vruče..kad je hladnije nema tih problema
Vlaga... kad je vruce kondenzuje ploca. Skini pumpu i pregledaj plocu.
jel ploča ide van bez problema? nije ko na polu ili škodi?
Ide sve lako ,za najvise sat je gotovo. Usput osvjezi lemove zna biti poneki hladan