Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav, znam da je ova tema bila više puta ali zanima me vaše mišljenje o ovom osciloskopu DSO 203 da li bi bio za ispitivanje senzora u autima i uspoređivanje senzora radilice i bregaste
neki podaci:2 analogna kanala
2 digitalna kanala
20mV-10V/div
10Hz do 1Mhz
sampling rate:1ksa-72msa/s
ako netko koristi molim da mi kaže ili preporući neki drugi od ovih jeftinijih verzija
također me interesuje simulator senzora i vaše preporuke
unaprijed se zahvaljujem!
I sam koristim DSO Nano 201. To je jednokanalna verzija. Uzeo sam ga sa idejom da mi bude u džepu umesto probne lampe,za preliminarno ispitivanje. Kasnije sam mu dodao memorijsku karticu na koju snimam uzorke (ispravne i neispravne oscilograme) i pretvorio ga u veom korisnu spravu u koju imam poverenja. Ne koristim ga za VN,iako imam ind. klešta za njega,ali za sve drugo je OK.
Od kako ga imam,onaj "veliki" ređe koristim
Simulator senzora nemam.
Zadnja izmjena od stratos (01-09-2011 19:09:20)
I sam koristim DSO Nano 201. To je jednokanalna verzija. Uzeo sam ga sa idejom da mi bude u džepu umesto probne lampe,za preliminarno ispitivanje. Kasnije sam mu dodao memorijsku karticu na koju snimam uzorke (ispravne i neispravne oscilograme) i pretvorio ga u veom korisnu spravu u koju imam poverenja. Ne koristim ga za VN,iako imam ind. klešta za njega,ali za sve drugo je OK.
Od kako ga imam,onaj "veliki" ređe koristimSimulator senzora nemam.
Gde si kupio taj osciloskop i koja mu je cena?
Kupio sam ga napolju uz još neke sitnice.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka