Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Koja diagnostika moze ici na mog renaulta a da ne narucujem iz vana original set full za renault? a i ne treba mi tako nesto! ja bi samo nesto za svog 96 godiste! danas probao elm327 sa par programa i pisalo mi je da bi trebao neke parametre namjestati manjhualno, neznam dali moze!?! pomoc!!
dali se moze nekako pepraviti elm327 da fercera na mome autu :crazy:
Zadnja izmjena od joOk3r (04-08-2011 16:15:28)
Pa i nemaš tu nekih puno jeftinih uređaja koji bi to radili, jedino elm i visa
znaci, mislis da bi mogao elm raditi!? jel327?? on se poslje da i prepravljat? ili se varam.. sorry noob sam jos za diagnostiku
hvala
ako je 1,6 onda ide visa. Ako je 1.4 oda samo clip. ELM komotno prekriži i nemoj više pokušavat. Čisto gubljenje vremena.
hvala ti!!
elm bi trebao raditi samo na motornom, ali ocito nisi nesto dobro podesio
ali racunaj da ELM moze raditi samo motor, ostalo banana, a i malo je svojeglav, rusi se, nestabilan je....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Na tom godištu ELM ne radi ništa.
stigao mi vagov kkl usb interface, pa cu vidjet! na nekim stranim forumima sam citao da ga radi sa ddt2000 i to bas moju godinu!! ako ne, nema veze idem dalje. ovaj ce ostat jer i nije bio skup!
kl na com port i visa. Preskoči ddt ako ti se baš neide u ludnicu. Neznam i dalje koji je motor. 1.4 neide ni sa visom.
kl na com port i visa. Preskoči ddt ako ti se baš neide u ludnicu. Neznam i dalje koji je motor. 1.4 neide ni sa visom.
poceo sam vec pricati sam sa sobom, doktor veli da ce to proc, samo da izbjegavam ddt2000! jako opasna stvar :crazy: motor je 1.6
Zadnja izmjena od joOk3r (07-09-2011 02:39:26)
visa radi super sa 1,6. To ti je sigurno naj bolje za skoro ništa para. RADI ODLIČNO i totalno je jednostavna (za razliku od DDT-a).