Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ljudi auto mi stoji vec cca 10 dana, naime radi se o mercedesu w210 1996god 2.9 TD sa onim strasnim sijalicama na retrovizoru...desilo mi se da mi je auto u blokadi, dodze lik uradi autorizaciju i normalno pali cijeli dan sutra opet isto....sad stoji jer nema sanse voziti ili paliti sa strahom od retrovizora ( ne zna ko nije dozivio ) Probao sa oba kljuca nije, baterije u daljincu nisu....na dijagnostici pise greska modula nista detaljno...!!! pomozite...hitno
mir i dobro,
p.s. citao sam o releju pumpe sad da li neko ima sliku ili nesto ...da ja to pogledam.!!!
Zadnja izmjena od campo (13-09-2011 00:15:02)
Važno je nikad ne prestati postavljati pitanja.
slabo ima ko da zna, zvao sam pola BiH...A I NIJE bas za voznju i kad bi ga upalio.
imam vlasnicku karticu i kljuc u njoj no ni s tim nista...
znam ja i 100% bude u redu
znaju ovi u mercedes ovlasteni servisi u BiH ali je usluga puta puta putaaa a ne ko mi ovdje dijelimo za dz savete,ko ima za mercedes ima i za popraviti...
slabo ima ko da zna, zvao sam pola BiH...A I NIJE bas za voznju i kad bi ga upalio.
imam vlasnicku karticu i kljuc u njoj no ni s tim nista...
@)).....
ne razumijem zasto pravite toliku frku nekome ko trazi pomoc, savjet ili nekog da mu rijesi problem!!!
Eli &Elvis su iz BiH,nesvill iz Bjeljine a Reuf je jako blizu. Eto trojice koji mogu da ti reše problem.
Dobrodošao na forum, došao si na pravo mjesto, ali ne očekuj čuda zato što je nekome kao hitno...
Kao što su kolege rekle, ima par pravih majstora u tvojoj blizini, oni ti mogu sigurno i pouzdano riješiti problem.
Ostaje ti da popuniš malo profil da se vidi tko ti je blizu, i da se nadjete, a telefonom ili preko neta popravka ovakvih stvari zapravo i nema.
Pozdrav
hvala kolega na pomoci, ja sam iz Sarajeva pa ako imas neki prijedlog ili neko od kolega s foruma nek kaze,
pijemo pasaretu hehe
peace and good
ima li sta?
ja sam ti nadalje ja sam na jednom kraju BiH a ti na drugom, vjerujem da u Sarajevu to zna neko rjesiti. Hajmo Sarajlije sa foruma javljajte se. NIje ti ni koyot daleko.