Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
htio bih ugraditi daljsnko na fiat stilo daljisnko je marke Spy ima li tko shemu za navedeno auto
hvala
postoji velika volja....
Cao! Evo sta ja imam za ugradnju alarma pa iskorisiti sta ti treba
Stilo otključava i zaključava sva vrata na bravi u vozačevim vratima. Tu se moraš spojiti i na dve žice bacaš -(minus) da bi zaključao odnosno otključao vrata. Ja imam sve šeme od Stila ali tu od centralne nemam i ja sam se malo napatio nedavno kad sam sebi ugrađivao alarm. Tvoj posao da namestiš samo daljinsko zaključavanje nije toliko obiman pa ćeš se snaći i bez šeme. Skini tapacirung i nađi te dve žice koje idu od brave za zaključavanje do centrale u vratima. Uzmi pipalicu, zakači je na masu i bockaj te 3-4 žice i videćeš koja je koja. Nemoj pokušavati da se zakačiš paralelno sa onim klackalica tasterom na unutrašnjoj strani vrata kojim se otključava i zaključava!
Alfa Romeo 147 1.9JTDm 16V - 1/8 Meile : 9,120 @ 135,85 Kmh - 1/4 Meile : 13,738 @ 176,20 Kmh
Imam Fiat Stilo 1,6 16v 2002. Uradio sam mu veliki servis i sve sto treba zamenio. Auto je udoban i odlican je u voznji. Problem pravi jedino elektronika. Povremeno hoce sam da se ugasi. Pojavi se zuti trougao na tabli i ispise loose conection,ASR failure,kljuc,crveno sija za temper. itd, sacekam par sekundi ponovo ga upalim i vozim normalno. Bio sam na dijagnostici, oni izbrisu gresku on normalno radi ali se ona ponovo vrati i pravi iste probleme. Kazu mi da taj kvar mora da se pojavi i tada da se prikljuci na dijagnostiku i da tacno pokaze gde je greska. Ali kad ga oteram on ko za inat radi besprekorno. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio? Bio bih zahvalan svakome ko moze da mi pomogne. Unapred hvala i pozdrav svima!
pa morala bi greska ostat sacuvana i u momentu kada radi dobro
nisam ja lud, vi ste samo ljubomorni sto glasovi ne pricaju sa vama
Ne,ne. Ne kodira nikakvu grešku ecu.
Trebao bi da posetiš specijalizovani Fiat servis.
uzmi kontakt sprej i naprskaj sve konektore na osigurackim kutijama unutar i u motornom prostoru znaju cesto pravit problem..
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
U 99% slucajeva racunar motora ti 1.6 16v imaju problem sa njima, zamenio sam ih 3 do sada, ali ponovo bolje poseti nekog dobrog majstora da sve lepo proveri, i da ti resi problem, nikako menjati racunar napamet, jer se problemi takve vrste ne resavaju preko foruma....Pozdrav
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology