Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
obicno prekid u instalaciji zaviri malo tamo gdje se gibaju zice
ma njemu nije to problem, njega muci kako da otvori
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Ako je do tastera u bravi, mozda se moze diagom pustiti signal i otvoriti.
Obori zadnje sjediste na autu i onda mozes prici bravi...
A sta ako je u pitanju sedan?
Da, u 307-ce se mogu spustiti zadnja sjedišta, pa onda malo polomiti zaštitne plastike na vratima gepeka i pokušati nešto napraviti, trebaće ti malo više živaca i vremna! Javi šta si napravio!
A sta ako je u pitanju sedan?
Samo zinuti i jaukati možeš! Eh heheee
rijesio sam. oboris sjedista, odvrnes dva toreks sarafa na onim ruckama. sve povuces napolje. ispostavilo se da i nije neki problem. i daska od gepeka se vadi bez problema. i za cudo bozije nista nisam uspio polomiti . kod mene je oksidiro konektor. mada sam cuo da se lome i plastike u onom motoricu u bravi.
hvala svima
Cest slucaj je da oxidira konektor.. Inace nema nikakvog lomljenja, lako se skida samo mora malo da se zavlacis
Isto tako je i kod lagune karavan, e sad kod sedana neznam nisam do sad rasturao
rijesio sam. oboris sjedista, odvrnes dva toreks sarafa na onim ruckama. sve povuces napolje. ispostavilo se da i nije neki problem. i daska od gepeka se vadi bez problema. i za cudo bozije nista nisam uspio polomiti
. kod mene je oksidiro konektor. mada sam cuo da se lome i plastike u onom motoricu u bravi.
hvala svima
Svaka čast, riješen problem a pri tome nije napravit drugi.
Na samoj bravi sa leve strene ima rupa od 6-7 mm gurne se srafciger i otvori se bez ikakvog lomljenja. Ima u servisnom uputstvu slika!!! Pozzzzzdravvv
pa zar nemoze iz bsi a preko izlaznih testova ja sam tako radio cini mi se
a kako mislis prek izlaznog testa kad je veza izmedju bsia i kvake oksidirana?
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein