Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zanima me da li je neko nabavio vec ovaj kabal i kakva su iskustva. Da li radi sve ovo sto pise Golf V 2006>, passat B6 2007> itd. pozz
"Odvažno u činu, blago u načinu."
ima. neradi
atm tuning
electronic key
------------------------
narucio sam ga pa cemo vidjeti
zapamti dobro da je u tih auta immo generacija 4, da ako korumpiras flash od micronasa mozes tablu bacit u smece jer eeprom nece moci biti dekriptiran a ti nemas back up ili imas al nije dobro iscitan, znaci tu nemozes uglavit bilo koji flash vec mora biti uparen sa eeprom a to ti nitko nemoze uradit sad trenutno ako bude ti kad potrebno bilo.
druga tabla nemoze se uskladit bez uskladjivanja cs-a, a cs nije potpun u ecu samo 6 bytova a treba da bude 7, 7 byte je u kljucu nemozes do njega doci.
prebacivanje eeprom iz originalne table u drugu neide zbog gore pomenutih razloga.
zato samo oprezno jer nebi volio nikome pa ni najvecem neprijatelju da uci iz prve ruke neke stvari.
i jos nesto ali neka kad dodje nared
.sjecas se eldine kolko se jamucio dok sam rijesio tablu
atm tuning
electronic key
------------------------
hehe i opet nisi rijesio 100% do kraja zbog cs-a
u motornom je immo off i dalje ako se nevaram
E ortaci pozdrav iz Guag zhou,dodjoh malo do Kine,mi smo brate sirotinja,nemamo leba da jedemo.
Bio sam i obisao mnogo zemalja,Evropaje k...,da vidite kako se ovde zivi,bulevari ogromni,zgrada se recimo u jednom gradu pravi na stotine,sve visepratnice preko 20,30 spratova,braco moja oni su multimilijarderi,mi sto vidimo kineze po nasim zemljama oni su iz unutrasnjosti,sirotinja,ovde na istoku ,verujte vozni park ispred diskoteke uvece vredi par milioncica,strasno su bogati i napredni,obuceni!
ALAL IM GA,ZAJEBI EVROPU,EVROPA MOLI NJIH DA ONI UDJU NA NJENU TRZISTE A NE ONO STO NAMA SERVIRAJU!!!!!!!!!!!!
Poz iz Kine
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
@kanjo da ti damo spisak necega da dobacis da ne dolazis prazan...he he pozz kinalandu...
@)).....
ne rijesio sam ga kompletnog sad je kao original
hehe i opet nisi rijesio 100% do kraja zbog cs-a
u motornom je immo off i dalje ako se nevaram
atm tuning
electronic key
------------------------
Kabal stigao sutra proba pa javljam... Tabla nova austaush je 350Eura ako bude bilo potrebe mada po meni to mora raditi
Kabal radi cita eeprom za nekih 5sec a za flash mu treba oko 30min. Probano na Skodi Octaviji 2007. Cita staru kilomterazu u dialog boxu gdje se upise nova. Par puta mi je brzo odradio par puta je trebalo duze. Sve u svemu ja sam zadovoljan. pozz
Intersuje me da li Micronas OBD TOOL moze raditi vw transportet iz 2008.
hmm nisam probao nisam ih radio odkad sam uzeo ovaj kabal ali mislim da ne moze u njemu ti je 93c86 i moze na programator
ima li neki jefniji tool da ga moze raditi na obd
je napisao skrivenu poruku za korisnika: bokelja
Zadnja izmjena od predingli (20-09-2011 13:42:32)
Ne pitaj me ono što ne znam !
digitronom mozes racunati
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mobilbl
Koliko je jeftin imas li cijenu?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mobilbl
Zadnja izmjena od rubin_miki (20-09-2011 17:33:42)
Prosao popust krajem avgusta
Pozdrav
ok, sory, mali propust..
Tomahavk, tek sad sam video da si iz Rume, ja bio tamo na 4-5 dana, da sam znao ranije, dosao bih ti na kavu
Fruska vam je super
Zadnja izmjena od rubin_miki (20-09-2011 21:28:14)
E jbg
Trebao si doci
Bice neko druzenje u makedoniji nadam se da cu moci doci pa cemo se videti tamo
Pozdrav
a sta ti to znaci nadam se ,pa dolazis.nisi valada i ti ko oni beogradjancici...