Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
postoji li mogucnos nastelovati nagib tockova posto je na levoj strani donji dio tocka izbacen a na desnoj uvucen ramena su ok
postoji pomicanjem cijelog mosta....ja sam imao prometnu s istim udarac u lijevi tocak, na mostu ej spur nariktan normalno
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
??????????
daj molim te meni objasni koji, moj zatur je jos truncicu u minusu......
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
i jas negde naisao na taj alat ali nisam mogo razumjeti koja mu je namjena i sta se radi
ja sam sve odradio pajserima i kljucevima
neznam za niakakav alat, ali vjerojatno bih uz pomoc njega mogao jso na fino to podesiti...samo kad bih imao sliku ili naziv da znam sta trazim.....
i jos jedna mala napomena u sredisnjoj hrvatskoj sam obisao nekoliko "spur majstora" i samo su mi jedni u velikoj gorici to doterali do neke mjere, na kraju sam otisao do covjeka u italiiju koji ima u radioni isti stroj kao i ovi u VG, ali frajer je to podesio skoro tvornicki....samo zatur jos malo stuca, ostalo sve u zelenom kak treba biti
Albert Einstein
Postoji alat za regulažu trapa za audi-pasat