Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na kojoj frekvenciji radi daljinski od alfe 147, 420mh ili...?
hvala
Zadnja izmjena od raven_sk (30-09-2011 19:26:24)
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
usput,gdje da kupim quartz za daljinac,ovaj je ocito izgorio
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
izgorio
probaj nekim testerom da li salje frekvenciju
Zadnja izmjena od LJ01 (30-09-2011 21:12:22)
pod izgorio sam mislio puknuo, ne prvo mi je frekvencija oscilirala od 200 pa do 500 mhz, na kraju pod mikroskopom vidim da se jedan cosak quartza naduvao, a daljinac konstantno vuce 7 mA, bilo mi je cudno kad mi je dosao s baterijom mrtvom do ibera pa sam spojio na ispravljac i imao sta vidjeti
zanima me mogu li metnuti nekakav drugaciji quartz ili bas mora biti tajs cetiri nozice i gdje to nabavljate osim iz furde, posto ovih daljinaca nemam ni za ljek
Albert Einstein
uglavnom iz furde ali mora biti ista fr a to od padanja pukne i pocne da budalese
ma da, ali sad je banana nabaviti dio, a volio bi naci neki izvor gdje mogu nabaviti i sloziti lager, a ne se moljakati okolo po dilerima jel ima ko polovni daljinski upitne ispravnosti za koji ce me uzeti vise nego ja mogu uzeti za popravku
Albert Einstein
pozdrav....od dva daljinca sam uspio sloziti jedan koji radi i salje frekvenciju uredno, ali auto nece ni odkljucati ni zakljucati, akoje suditi po vw-u s kojim imam iskustva daljinac se odjavio, mogu li fiat ecu scan ili brain bee prijaviti daljinski na auto? nisam to nikada radio na talijanima
hvala, pozdrav.
Albert Einstein
i ja imam isti problem, izgleda da nema ručne prijave ključa...
Pozdrav,
Fiatecuscan će uredno prijaviti ključ uz uvjet da imaš kodnu karticu vozila i također moraš imati sve ključeve kod sebe jer u protivnom će odjaviti onaj koji nije ponovo prijavljen.
sa pin kodom kao sto rece kolega , fiat ecu scan bez prooblema radi