Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dok se malo ne ugrije pri prvom palenju kad sastavi 2 sekunde kao da zatrokira i sitno jako zaljula auto,poslije kad je vruc na leru se osjeti sitno ljuljanje auta nekad vise nekad manje BEZ PRAVILA,a po nekad je sve za 5,slusajuci zvuk motora ne osjeti se neka razlika da neki klip ne radi i sl.
Dizne su u granicama normale i krecu se od -0,40mgH do + 0,40mgH (dvije su u plusu dvije u minusu)
Ne dimi,vuce normalno,ne lupa pri gasenju i palenju i ne lici mi da je zamajac pri kraji... presao je 170000 km.
Da li je ko imao indenticne simtome i da je rijeseno 100%
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
jesam ja imao identican problem moras mu smanjiti leer gas i bice sve uredu, ako ne znas proceduru javi mi u porukama sta imas od dijagnostike pa cu ti napisati. pozz
"Odvažno u činu, blago u načinu."
dizne ili zamajac plivajuci zna biti ,moje mišljenje
Zadnja izmjena od daarrko (11-10-2011 18:53:35)
Zaboravio sam reci da cim popalim sto vise el. potrosaca na autu problem se PUNO smanji cak i nestane...
Bas dosta tih 2,0 vw ima da se tako ponasaju ali u manjoj mjeri,evo i danas na jednom indenticnom radio mali servis i ima isti problem ali manje izrazen,ali mu je zamajac gotov jer ruzno odvaja i lupa pri gasenju (mijenjan je prije 80000 u ovlastenom servisu i vrlo brzo je poceo da zeza)
Zadnja izmjena od astambura (12-10-2011 00:51:46)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
ja sam imao slucaj da kada upalim klimu jos vise zatrese.kada smo zamenili pliv.zamajac sve je bilo ok,a kod tebe je kontra,ne bih rekao da je on
Zamajac je mom drugu na V crkao 2 puta u garantnom roku.
remenicu altenatora provjeri
remenicu altenatora provjeri
Slazem se
Pirke