Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav
evo imam problem sa gore navedenim autom priznajem da do sada nisam nikad radio na takvom autu uglavnom problem je ovaj .auto je normalno vozio zagasio se u voznji i nakon nekog vremena upalio i nakon par km mrtav zagasio se i tako dosao u servis dakle auto vergla normalno ali nema iskre .Na adapteru koji dolazi na bubinu dobivam masu i struju trazio sam senzor radilice ali ne mogu ga pronaci jer sam posumnjao na njega .je li moguce da taj auto nema senzor radilice.......ako je ko imao slican problem molim za savjet .unapred zahvaljujem
Zadnja izmjena od templar (24-06-2009 19:55:26)
u radu je spas a spasa nema
pozdrav
evo imam problem sa gore navedenim autom priznajem da do sada nisam nikad radio na takvom autu uglavnom problem je ovaj .auto je normalno vozio zagasio se u voznji i nakon nekog vremena upalio i nakon par km mrtav zagasio se i tako dosao u servis dakle auto vergla normalno ali nema iskre .Na adapteru koji dolazi na bubinu dobivam masu i struju trazio sam senzor radilice ali ne mogu ga pronaci jer sam posumnjao na njega .je li moguce da taj auto nema senzor radilice.......ako je ko imao slican problem molim za savjet .unapred zahvaljujem
ako nema senzor radilice na radilici onda mora imati na bregastoj.
pogledaj u autodati vise podataka o tom autu.
evo pricao sam sa jednim kolegom koji je imao taj auto kaze da je sto posto bobina jer te bobine imaju neko ulje u sebi i neke tanke niti i da pukne nit i ode bubina on kaze da je to mana tim autima e sada postoji problem gdje nabavit tu bubinu jer navodno je nova jako skupa pa ako ko zna u hr moze i polovno jos bolje pa nek mi se makar javi na e-mail .hvala
u radu je spas a spasa nema