Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima...
Imam mali problem koji mi,bukvalno DUSU POJEDE!Kupio sam Fabiu pre god.dana,1.4MPI,blago havarisanu sa ispaljenim jastukom na volanu...havarija je bila u tome sto je lik udario u kamen odron na putu ) od cega je pukao cosak branika,pukao nosac mosta i otkinuo servo i letvu volana...osim toga nije bilo drugih ostecenja na autu..kada sam je sredio,promenio boju i sve spakovao..na tabli mi je izbacio kljuc..na VAGu ima gresku * pogresno kodiranje kljuca*..sad mi je problem kako da izvucem kod i da prilagodim kljuc..ako neko moze da mi pomogne...
Unapred hvala svima...
vag tacho, commander ili dashboard
interface sa dobrim sw će to riješiti
kupi, posudi...snađi se
ako si blizu zg, nema problema...
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
koji vag koristis
imam VAG 1552..
imas li bilo kakav vag na com port ili tachopro
trenutno samo VAG 1552..ali je nadogradjivan pre god dana kada sam uzeo auto...znam da mi je decko koji je radio rekao da sa njim mogu da radim sve modele do Oktavie A5,Golfa 5....
Zadnja izmjena od peca187 (02-11-2011 22:20:05)
pogresno si shvatio..auto sam ja radio od limarije i farbanja do mehanike....zanima me samo da li sa mojim VAGom to mogu da uradim i kako mogu da ocitam kod..posto do sada nisam ocitavao kod..
pa, nabavi alat za čitanje pin code
i onda se javi, pa če ti već netko detaljnije objasniti postupak
nije to nikakva teška filozofija
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
ok..hvala na pomoci..javicu ti se za savet cim nabavim noviju i jacu masinu..nadam se da ce to biti u narednih par dana..pozz do tada
shvatio,nabavio jacu diagnostiku...i resio problem pre dva sata... :-) ...ustelovao sam je da sapuce... sutra ide na prvu voznju...hvala svima na savetima
immo na tabli i na procesoru nije bio isti pa sam ga odneo da prilagode jedan drugom i posle sam kodirao kljuceve na sve to...