Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
problem sa paljenjem fiat bravo 1.9JTD 1998g nekad neće da upali i po izjavi vlasnika ugasi se u vožnji .danas normalno upaljen i sam se ugasio nako 10 min. ponovno upalio i radio duže vrijeme i kad ga ugasim neće paliti dok ne odstoji ,grešaka nema jedino dok ne pali svjetli kod ključ i ne može se ući dijagnostikom,probano sa drugim ključom i ista stvar .Crveni ključ nemam ali ima cod karticu i probano sa dijagnostikom Texa upisati kod i deblokada motora ali ništa se ne dešava dali je uopće moguće deaktivirati imobilizator dijagnostikom.
ako netko zna šta napraviti i dali može immo off
provjeri rele i osigurace ispod latice kod suvozaca
Poslusaj kolegu, do releja je 99 %, za proteklih dva meseca sam imao nekoliko slucaja sa bravom i mareama i bilo je do releja, meni se desavalo i kad dam kontakt da lampica za dijagnostiku jedno vreme svetli lepo i kako dugo stoji pocinje da tinja pa se na kraju i ugasi sto je i normalno jer ecu nema glavno napajanje....Relej ti je onaj mali crveni od 30A.
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
rješeno problem je bio u napajanju glavnog releja (instal iz kompj. do glavnog releja prekidala)greška je bila u konektoru ECU ,
Hvala na suradnji!