Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav.Da li moze neko da mi pomogne korisnim savetom? Auto mi ponekad radi dobro a ponekad je vrlo bucan to jest cuje se metalni zvuk,otprilike kao kod benzinca kada se cuju ventili.Wurth-ova dijagnostika ne pokazuje gresku dok Teha pokazuje da mi se smanjuje i povecava pri radu ugao predpaljenja. Takodje nema gresaka.Kada dodje ispod odredjene vrednosti onda motor lose radi.Promenio sam filter za gorivo cak sam skinuo i rezervoar koji je perfektno cist.Skidao sam i cistio senzor pozicije radilice.Da li ovaj klio ima senzor detonacije,posto koliko sam ja upucen ova dva senzora daju informacije racunaru o uglu predpaljenja?Ja nisam uspeo da ga nadjem.Citao sam da je ovo moguce i zbog loseg kvaliteta nafte.Da li je neko imao slican problem.pozzzz
natoci pun rezervar goriva i dobro proteraj auto na autoputu....ako ni to ne pomogne morat ces do majstora, svaki malo iskusniji majstor znat ce o cemu se radi
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Pozdrav.Imam clia 1.5dci upalis ga radi u mesto i pusi neki dim nije ni beo ni crn,pa me zanima sta je to,i kad mu dam jaci gas pusi crn dim.
najverovatnije zaprljana usisna grana i egr
Pirke
samo ne znam kako ce da skine usisnu granu
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Hehehe Upravu si kolega Gonza , sto su ga zakomplikovali na ovom motoru .. jedino da skine glavu tako je moze ocistiti )
znaci usisna grana da se ocisti i eg?
Znaci da se ide kod majstora i i da se popravi auto,i majstori jedu hleba
imao sam isti problem, stim da sam imao i vibracije u kabini. Promenuo sam nosac motora i resio problem.
Jel čitaš redom postove ili samo prvi? Treba nabiti broj komentara?
Promenio si nosač motora i auto je prestao da puši?
A jeste jeste i ja sam imao taj slučaj sa nosačem, nije to obični nosač, to je nosač sa šperzvrcnom
Ovo pocinje da lici na buvlju pijacu,izuzetno postujem kolege na ovom forumu,i mislim opravdano da je najbolji na ex YU prostorima,ali sve vise lupaca gluposti a sve manje konkretnih stvari,ima puno badavadzija koji nema sta da rade,pa nama sto od ovoga zivimo prave problem,jos jedno veliko izvinjenje svim postovanim kolegama
imam reno megan 2005g. 1.5dci 74kw Na auto-putu preko 3000 obrtaja se upali servis i na board komp. pise check inection,tada auto izgubi vucu i moram pustiti gas da se ugasi upozorenje na board comp.,nekad se ne ugasi pa moram stati ugasit auto pa ponovo krenut i sve tako. Kopcao sam na dijagnostiku ne ocitava nikakvu gresku...
parametri, parametri
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Mora biti greška, promijeni dijagnostiku ili majstora