Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav!
Imam problem prilikom paljenja auta. Naime, juce sam krenuo sa posla, normalno upalio auto, dosao kuci i kada sam posle dvadesetak min. pokusao ponovo da upalim dao sam kontakt i pokusao da upali, ali se nista nije desavalo. Nije hteo ni da zavergla. Svetla rade, radio, zmigavci, ali nece da zavergla. Posle nekoliko sati sam ponovo ponovo pokusao i upalio je iz prve. Jutros isti problem....upalio je iz prve sasvim normalno. Ostavio sam ga da radi dok nisam skinuo led sa stakala. On je u medjuvremenu prebacio rad na plin i kada sam pokusao da krenem, ugasio mi se, jer sam malo ranije pustio kvacilo :-)....kada sam pokusao ponovo da ga upalim desilo se opet isto....nece da zavergla uopste.
prvo provjeri dali ti dolazi struja do anlasera 50, ako dolazi onda je greška u njemu ako ne onda može biti više stvari pa je najbolje kod majstora da ti utvrdi grešku jer Pežo nije baš jednostavan.
Hvala! Bio sam danas kod majstora, i vozicu auto da proveri.
Najverovatnije da su cetkice kratke,imao sam takvih slucajeva,to je vALEO D6RA,nagori alnaser u istoriji autoelektrike
ako ne vergla problem je u automatu alnasera...kod tih valea automati odlaze jako često...
... a zašto bi to bio najgoriji anlaser, nije mi jasno
da si ga popravljao verovatno bi znao zasto je najgori,deca na tehnickom crtanju bi ga bolje izmislila
Popravljao ga jesam, a da nema loših anlasera šta bi mi radili moraš to gledati s pozitivne strane
meni su ti alanseri najdrazi za opravku na nji imas zaradu