Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima stigo mi jedan peugeot 607 god 2001 2.2 hdi
evo vako kad das kontakt i naprimer ostavis kontakt duze vremena sam se ugasi i ako je kljuc okrenut u kontakt i oduzmes i dodas ponovo i sve je uredu nekolko vremena. ka auto upalis radi normalno samo gori lampica od akumulatora kao da ne puni al altenator puni normalno pregledo ga elektricar i zamenio je ja mislin plocu al uglavnom puni ok osiguraci su svi citavi. i kad auto zakljucas na daljindki drugi dan ga nemozes odkljucat na daljinski al kad otvoris vrata i das kontakt i oduzmes opet sve radi normalno osim lampice akumulatora. i zakljucava i odkljucacva normalno
zato bih zamolio nekog da mi posalje shemu od altenatora do bsi ako moze
Proveri akumulator u gepeku!
Crko regler pa ti pravi problem,ovi noviji Valeo alternatori imaju u sebi mikroprocesor i na izgled su maltene isti,ali nisu,i samo da znas cena im je katastrasna,on ce puniti ali probaj dijagnostikom da udjes u BSI I videces da javlja gresku da je neprijavljen tip alternatora
gde bi mogo bi akumulator u gepeku? malo sam zagedo ali nisam naso al istina je da nisam skido tapeta.
Kad otvoris gepek sa desne strane na dnu pored rezervne gume!
Moras dici tapacire,prvo pocni sa gumom i plastikom od pocetka gepeka.
naso sam akumulator bio je sa desne strane pozadi i zamenio sam ga i sad sve radi
Drago mi je kolega! Pozdrav iz Srbije!
Zna li neko razlog paljenja alarma posle daljinskog zaklj. Kad se zakljuca na kljuc ne pali se alarm
dali zna iko dali se moze ugasit one elektronske ventile u gumama da jih vise auto nebi trazio posto su mi dva ostecena. zna li tko koji je postupak sa pp2000