Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Posjedujem renault lagunu dvojku 2004.godiste. 88kw,sa predjenih 136hiljada. Popravki sam bruku imao. SAd imam problem sa diznama... nije htjela da pali i predloze mi u sabac na remont dizni kod ovlastenog bosh servisera.. nije isti preliv bio pa je trzala... Kad sam to rijesio,radila je par dana normalno,te je pocelo nesto da zvecka tokom ubrzavanja preko 2hiljade obrtaja.. Otisao sam na dijagnostiku.. Dizne nisu bile poredane po broju kako treba,te sam dijagnostikom ih poredao po broju i tako sam rijesio problem na par dana... Posle nekoliko dana mi se pojavljuje isti slucaj samo povremeno. Molim za pomoc pri rjesavanju problema. Unapred hvala...
ja ne preporučujem repariranje injektora u nijednom servisu pa tako ni u boschu.injektor može repariran ali samo tvornički.imao sam sličnih problema
svi injektori se nedaju reparirati,odnosno mogu se reparirati ali kasnije motor zvoni,čekića.
To i jeste slucaj kod mene,samo ne znam kako ga rijesiti za stalno?
ako si ih remontovao vjerovatno si dobio i garanciju i ako ima neki problem to ce ti taj servis otkloniti ako je do njih usput ti se injektori daju remontovati bez ikakvih problema ali znaj da tvoje auto zahtijeva euro 5 gorivo
Pa isao sam na reklamaciju... Kao nisu dizne vec egr ventil.... Tak da kod njih ne planiram ici vise..... U vecini slucajeva sam sipao euro 5gorivooo
Po meni samo su ti injektori u pitanju ali zalosno je sto su te tako otkacili ipak ces morati promijeniti majstora
pravac tamo nazad gdje si radio i neka miladin bude uporan
U vecini ovlasteni servisa kad odes na reklamaciju uhvate se za glupost poput egr ventila na novijim vozilima.... Druze imas li koga za renault za preporuku?
imas na Privatne poruke PM
Pozdrav svima.Da ne bih otvarao novu temu,pitacu ovde;imam reno lagunu lll 2008.god. 2.0 dci i interesuje me kako mogu resetovati servisni interval bez dijagnostike,manuelno?Znam da se to na meganima 2 radilo,ali ne znam moze li sada?
Unapred zahvalan i sve najbolje.
Imaš postupak u autodati
autodata? Sta je to?
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Pozdrav svima.Da ne bih otvarao novu temu,pitacu ovde;imam reno lagunu lll 2008.god. 2.0 dci i interesuje me kako mogu resetovati servisni interval bez dijagnostike,manuelno?Znam da se to na meganima 2 radilo,ali ne znam moze li sada?
Unapred zahvalan i sve najbolje.
odvezi auto u ATU oni če ti to resetirati
Trenutno imam problem sa kvacilom kod iste lagune. Kad pritisnem kvacilo cuje se zveckanje,a u toku voznje cini mi se da stvara razne zvukove pod vecim obrtajima. Da li neko zna sta bi to moglo da bude?
Ajmo vidovita expert sekcija,pomognite coveku
Ja mislim da treba da se skida menjac! Sta vi mislite?
Moze li sta diagnostika pomoci ?
Slazem se sa kolegom Zeljkom , skidaj mjenjac i spremi set kvacila sa lezajem naravno
( ulazi tip u radnju 5 min prije kraja radnog vremena i onako s vrata kaze: "pajdo mores li mi lamelu zamjenit ?" )
Ajmo vidovita expert sekcija,pomognite coveku
Ne pitaj me ono što ne znam !
A sta ti njemu kazes? "Moze sacekaj 3 min"! Svasta ima da se cuje!
A čuj ako je došel sa sprinterom, nije baš 5 min za lamelu ali... (ne smijem tu napisati za koliko minuta skidam mjenjač na njemu )
od satnice ces ti meni skidat menjac,platim ti satnicu kao na zapadu i....reci ajd meni se isplati doc da mi mijenjas lamelu na sprintera...
A čuj ako je došel sa sprinterom, nije baš 5 min za lamelu ali... (ne smijem tu napisati za koliko minuta skidam mjenjač na njemu )
@)).....
Hahah, tebi budem besplatno promjenil lamelu (al na sprinteru) ostali plaćaju po normi, a sad moja stvar ako ja skinem prije norme
Cuo sam za majstora da na golf 2 skida mjenjac za 12 min .. a na golf 4 za 18 ( istina 100% )