Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
može li mi netko reci zašto kombi 2.5 tdi neravnomjerno radi na leru, i malko sporije prima gas, a vuèe dosta dobro. najveæi je problem sto radi neravnomjerno. promjenio sam filter goriva i zraka al opet je isto. Hvala!
Moraš dati više podataka da li si radio dijagnostiku...moguæe da je neka šprica u pitanju
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
može li mi netko reci zašto kombi 2.5 tdi neravnomjerno radi na leru, i malko sporije prima gas, a vuèe dosta dobro. najveæi je problem sto radi neravnomjerno. promjenio sam filter goriva i zraka al opet je isto. Hvala!
kod tog vozila je naj lakše spojiti dijagnostiku,puno lakše nego micati pr.vezni lim i hladnjak
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
Takvima je najjednostavnije, NE ODGOVARATI na pitanja, prvo dijagnostika, greške i parametri i onda se možemo razgovarati.....
Ne pitaj me ono što ne znam !
U pravu je kolega predingli
evo društvo ovako. naime radi tako već 2 godine a sad je malo gore nego prije. dakle sad sam spojio dijagnostiku a pošto se baš ne kužim u te stvari zato sam ovdje zamolio za pomoć a ne za ismijavanje zato jer neznam a vi znate nego vas cijenim i vaše znanje pa da nastavim. ovako greške redom 17569 , 17564 , 19561 ,
17552 . hvala!
ako si ti spajao na diagnostiku onda i znas vec sta znace te greske
ako je neko drugi spajao i taj drugi treba da zna sta su te greske
ako si kupio kineski vag pa sad trazis pomoc ovdje to nece ici
atm tuning
electronic key
------------------------
neznam sta znače zato sam i pitao. ako ne želite reći ok. al nemorate baš ni pisat takve stvari koje nemaju veze s životom.
niko se nije rodio da je sve znao pa ni vi!
ako si ti spajao na diagnostiku onda i znas vec sta znace te greske
ako je neko drugi spajao i taj drugi treba da zna sta su te greske
ako si kupio kineski vag pa sad trazis pomoc ovdje to nece ici
Zadnja izmjena od Manuel (28-11-2011 23:57:13)
pogledaj si na ross-tech i sve češ nači
druze moj rodjeni ako se vec bavis elektrikom daj malo ulozi u sebe, moras bar imati auto datu da mozes procitati opise gresaka, pa kad procitas opise gresaka onda ides korak po korak, onda drugi korak kao sto rece drug Kalimero imas stranicu ross-tech gdje nadjes i ono sto se ne nadas.
17569n intake air temp sensor open/short to battery voltage
evo jedna za pocetak.
17569 P1161 Manifold Temp.Sensor Circ. Open/Short to B+ Отвори / Кратке на Б +
17564 P1156 Manifold Abs.Pressure Sensor Circ. Open/Short to Ground Отвори / од кратког споја
17552 P1144 Mass or Volume Air Flow Circ Open/Short to Ground
DTC 19561 - Intake Manifold Change-Over Vacuum Control Valve (N239 ...
stvarno hvala al to sam našao i sam hvala
17569 P1161 Manifold Temp.Sensor Circ. Open/Short to B+ Отвори / Кратке на Б +
17564 P1156 Manifold Abs.Pressure Sensor Circ. Open/Short to Ground Отвори / од кратког споја
17552 P1144 Mass or Volume Air Flow Circ Open/Short to Ground
DTC 19561 - Intake Manifold Change-Over Vacuum Control Valve (N239 ...
Burazeru ako nece da se obrisu ove greske ti prvo proveri sve osigurace meni ovo deluje kao da svi ovi senzori nemaju napajanje! Ne verujem da su ti svi u kvaru!
e brate ovo je već nešto što dolikuje majstoru. dobio sam još jedan vrijedan savjet. hvala
Burazeru ako nece da se obrisu ove greske ti prvo proveri sve osigurace meni ovo deluje kao da svi ovi senzori nemaju napajanje! Ne verujem da su ti svi u kvaru!
pregledaj fazu motora ako je ok skidaj pumpu i bosisti