Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali je tko imao iskustva sa elektronikom na ovakvom traktoru? točnije prednjom vučom..naravno sve ide preko elektroventila..prednja vuča je stalno uključena i kad se oduzme kontakt ostane svijetliti lampica od prednje vuče i od sporih brzina...i to prebacivanje brze i spore brzine ide preko struje... gdje ima kakav modul.šta vrši kontrolu nad tim sistemom?? ima kompjuter kraj sjedala desno,ali to mu je od hidraulike i taj nema veze sa ovim šta mene muči...
Imao sam ja par slucajeva, elektronika mu se nalazi sa donje strane kabine, ispod desnih vrata, kad skines zastitni lim......koji je tip traktora, ja sam ih par radio, a inace te lampice se upale cim pritisnes kvacilo bez kontakta i svijetle kratko vrijeme......
da tak se i pale bez kontakta kad stisnem kvačilo...sad više uopče ne svijetle pod kontaktom nego samo kad stisnem kvačilo,nakratko zasvijetle i ugase se.. tip traktora je 3060..možeš li mi molim te reči na šta bi još trebao obratiti pozornost?? znači elektronika mu je ispod desnih vrata,lim ise od ispod dolje? hvala na informaciji zasad
lim se skida sa vanjske strane i tu je, odozdo, pogledaj mozda nema napajanja sa kontakta do elektronike pa zato ne reaguje na kontakt, ja sam pravio jedan cini mi se da je bio 3080 a drugi 3060 e sad ne znam tacno ali znam da je ovaj sa vecim brojem dosta dosta komplikovaniji.........i ima zica duplo vise....provjeri konektore i slicno, nema ih puno......
riješeno je ovo i to tako da sam skunuo onaj modul ispod kabine i vidio da ga je netko več otvaro,odnosno prerezao je aluminijsko kučište...ja sam ga prelemijo jer je bilo hladnih lemova i funkcijonira sve..još je ostao multi power ali to mislim da nejde preko tog modula uopče..sutra ču vidjeti u čemu je problem,pa javim... dragan,jesi imao iskustva sa multi powerom?
Sta ti je multi power, ne znam sta je to?
multi power ti je ustvari transportna brzina,uključuje se preko elektroventila...ustvari voziš se u 4.brzini i kad uključiš multi power traktor ide još brže...uglavnom svi autotronic imaju i taj multi power...riješio sam traktor..hvala na pomoći..nego dali znaš ima li kakva literatura poput autodate za te traktore? pošto radim samo autoelektriku trebalo bi mi najviše sheme što se tiče elektronike od hidraulike i pogona,sad ima dosta teelektronike i po traktorima..riješi se to,pratiš žicu i dođeš do riješenja,ali sa shemom bi ti išlo puno brže.
Trazio sam i ja nesto tako sa semama, neki program ali nista nisam nasao, ja ne znam za takvo nesto a i meni bi dobro doslo......
Cuo sam za Tractor Datu ali je nigde ne mogu naci....A ti podaci u zadnje vreme bas trebaju....
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
Tako je kolega, i meni su trebali kao o glavu dok sam radio nesto na tima massey-ima ali nigdje nista ni za lijeka, sve pjesaka trazio
Ako neko nesto iskopa neka okaci
ima neki program AGCO 2000,koji ima te sheme.na jednom forumu sam našao da se treba tražiti na ruskim torrent sajtovima
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka