ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#26 04-12-2011 20:49:35

laband1
Član
Registrovan: 04-12-2011
Komentari: 1

Re: Problem sa opel astrom g 1.7dti

Krama G napisao:
Krama G napisao:
008 napisao:

nije to nitko napravio,treba to znati izvuci..razlemiti............

ali ispod plocice se nalazi nekakv gel ili silikon?? Plocica se uopce ne mice!! Da je drzi samo konektor shvatio bih da njega treba razlemiti odjednom sve capice ali pogledao sam kroz jednu rupu u plocici i vidim da je nekakav gel razliven unutra i onaj naranèasti kondezator je u njemu zaliven??

Evo ljudi, ako nekome moze pomoci, link na malu pomoc za reparaturu!!!!!!!!!!!!

pozdrav svima,
zna li neko postoji li neki alternativan link , pošto ovaj ne radi
Hvala unapred

#27 04-12-2011 21:22:11

kalimero
elproger
Iz: zagreb
Registrovan: 14-06-2010
Komentari: 346

slažem se sa kramom,ja servisiram automobile preko 20g i nikad mi nije palo na pamet da nekom ne pomognem ako zapne pa makar taj radi u fušu.ako je sposoban znat če to iskoristiti a ako nije auto če opet završit u servisu.ne treba se bojat konkurencije nego se potruditi biti bolji od njih.

#28 06-12-2011 10:54:08

timmy
elproger
Iz: Zagreb
Registrovan: 27-04-2011
Komentari: 193

Dajte ljudi pa nije ovaj forum jedina rupa na svijetu gdje se djele savjeti..

Uz ovaj ima vjerojatno još barem 15 takvih mjesta gdje je popravak objašnjen u svaki detalj.. Jedina je stvar što nisu na hrvatskom..

Opet netreba se tako ograđivati jer dosta ljudi i nema alata doma za odradit bilo kakav veći popravak osim zamjenit ulje

#29 06-12-2011 11:06:20

acom
Administrator
Registrovan: 20-04-2008
Komentari: 3,959
Website

Jeste, ali ovaj je drugaciji i kao takav ce ostat do kraja, a kome se koncepcija ne svidja ima puno pravo da ga vise ne posjecuje, ako nista sacuvat ce nam bandwidth. Ubuduce ce se jos vise posvetiti paznje da na forumu glavnu rijec vode majstori u medjusobnoj diskusiji, a da se padobrancima sto manje daje mjesta na forumu, granica za minimum znanja mora postojat. Iskreno se zgrazam takvih foruma sa objasnjenjima "step by step" apsolutnim pocetnicima, gdje se po svaku cijenu pokusava objasniti kako otkloniti kvar, a covjek nezna cestito upaliti racunar. Na takvom forumu obicno ostane jedan iskompleksirani polu-majstor koji komplekse lijeci pomazuci ovakvim.

timmy napisao:

Dajte ljudi pa nije ovaj forum jedina rupa na svijetu gdje se djele savjeti..

Uz ovaj ima vjerojatno još barem 15 takvih mjesta gdje je popravak objašnjen u svaki detalj.. Jedina je stvar što nisu na hrvatskom..

Opet netreba se tako ograđivati jer dosta ljudi i nema alata doma za odradit bilo kakav veći popravak osim zamjenit ulje

---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---

2 korisnika je napisalo "Hvala" za ovaj komentar: gonza, ar21111952

#30 06-12-2011 18:31:14

MN026
elproger
Iz: Smederevo
Registrovan: 19-01-2009
Komentari: 2,197

al je ovo matora tema...istorija...nevidim razlog bilo kakvih ozbiljnih komentara....

#31 06-12-2011 20:10:59

Acyd
elproger
Iz: Našice
Registrovan: 23-11-2011
Komentari: 398

Novi sam ovdje i ukljucio sam se na preporuku posto sam mislio da su ovdje stvarno samo majstori i da se raspravlja iskljucivo sa kolegama majstorima,ali vidim da je stvarno puno "padobranaca". Podrzavam stav "acom"-a. Pozz

Board footer