Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ima li neko uputstvo ili da li moze obajsniti kako da programiram daljinski na vw T5, 2000 godina, daljinsko je radilo nekada prije i naravno stalo, zamijenjene baterije ali nece da radi, svijetli i lampica na daljinskom ali ne znam kako da ga sinhronizujem/programiram. Ne mogu uci u modul na adresi 35 niti u onaj na adresi 46.......isti problem imam i sa seat cordoba 2000 godina......Ako neko moze objasniti proceduru bio bih veoma zahvalan.....daljinski na oba auta je kao ovaj na slici......
Zadnja izmjena od dragan_s (08-12-2011 13:07:14)
Ovih imas dve vrste RF i IR moras da vidis koji je kod tebe javi pa cu da ti objasnim proceduru.
Prepreka je samo nasa masta...
Koliko znam nije ir, rf je, ako mozes objasni mi za oba, imao sam slucajeva na nekim i rf da nisam mogao/znao programirati.......
je napisao skrivenu poruku za korisnika: dragan_s
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Digitech
je napisao skrivenu poruku za korisnika: dragan_s
ja sam imao problema s tim daljinskima da svjetle lampice, i cak na tester pokaze da salje signal, ali to svega par centimetara daleko...nisam nikada uspio /znao riejsiti
obicno a kraju u tijm slucajecima stavim kineza gore i ljudi pre zadovoljni.......
eto uspust ako netko zna koji je problem kad daljinac ne odasilja dovoljno jak signal slobodno pomozite
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
U2741b
Cime mogu izmjeriti signal, njegovu jacinu i da li ga ima?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: kid
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein