Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na tom autu svijetli lampica od pločica, probao sam i direkt spojiti žice ali i dalje svijetli, na dijagnostici nema grešaka. Što mi je dalje činiti ako može koji savjet
kakva je stanje sa plocicama i kablovima ako je sev ok prekodiraj tablu i nece vise gorit
Pločice su ok kao i kablovi. Kako se prekodira tabla i nema li riješenja da se to popravi
Pozdrav
A da provaš otpojiti žice...
da nije od zadnjih
Probao sam i s odpojenim žicama, a po shemi ima samo na prednjem lijevom kotaču
Tablu moyes prekodirati VCDSom, udjes u instrumente a zatim u kodiranje, iybacice ti prozor sa vrijednostima za date opcije
žice bi trebale biti spojene,kad su odpojene onda svijetli,pa vidi dalje da nije u prekidu negdje.probaj odpojiti akumulator..
da i ja mislim da je to u pitanju, gdje se najvise savija , od šasije do amortizera ....
žice bi trebale biti spojene,kad su odpojene onda svijetli,pa vidi dalje da nije u prekidu negdje.probaj odpojiti akumulator..
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
Ne pitaj me ono što ne znam !
Slazem se sa kolegom Tomy virje
a danas ih ima ihihiiii, skoro pa u refuzi !
pa plocice lako moze izmjeriti multimetrom
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Ma nije do njih, za ovaj problem ne treba razmisljati o kvalitetu i ispravnosti plocica/senzora na njima jer nece da ugasi lampicu ni kada spoji zice.........kvar je ocigledno na drugom mjestu, ili da prekodira tablu ili da pogleda, morala bi i zadnja desna/trebala bi imati senzor.......a ako nema nek pregleda instalaciju........
Ma bez veze se zezati a moze se prekodirati tabla za 5 minuta.Ako slucajno nisi siguran kako to uraditi,iscitaj trenutno kodiranje i postavi ovde pa cemo ti reci sta tacno da upises.Kod nekih vozila iz VAG grupe,unosi se i debljina novih plocica,ali mislim da kod tebe nije to u pitanju.Imas zice na jednom prednjem i na jednom zadnjem tocku,malo bolje ih pregledaj.
Zadnja izmjena od Kele (11-12-2011 19:51:59)
Naravno, a uostalom taj problem nije vrijedan toliko muke i razmatranja jer ako nisu kablovi u pitanju onda prekodiras tablu i tacka.......
Riješeno, tabla prekodirana. Hvala na savjetu!