Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Molim za pomoc Golf 4 tdi 66kw povremeno dimi belo kao da mu je polomlen neki klip ,tresese i teze pali.Ovo hoce da uradi kada se isturira u mestu a pritom na vcds-u i ne pokazuje parametre nijedne dizne, greske nepostoje.Unapred hvala
Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog.
zablokiraju krilca na turbini pa ti turbina ne rasterečuje,tj. prenapumpava.očisti turbinu
kolega lakse je nek doveze auto i odradis mu dzabe nego mu resenje dajes,imas golf 4 koji nema vnt turbinu????
drugo do turbine nece busit bijelo i nece radit na 2 klipa....da je turbina bacio bi ga u safe mod...
@)).....
kolega lakse je nek doveze auto i odradis mu dzabe nego mu resenje dajes,imas golf 4 koji nema vnt turbinu????
drugo do turbine nece busit bijelo i nece radit na 2 klipa....da je turbina bacio bi ga u safe mod...
kolega kada su krilca blokirana,a iz lera mu nabiješ pun gas pogotovo na hladno,oće zadimiti bijelo ili plavo i radi kao na dva cilindra,a zna se i ugasiti nakon čega teško upali vergla kao da nema kompresije.
a što se tiće safe moda ne stigne ga baciti,jer je to sekundarno povečanje tlaka.
normalno to je samo jedna od mogučnosti,a ima ih ohoho.
Turbinu i usisnu sam skidao i cistio pre dva meseca.Kod mene sa nije desila greska ovo su reci musterije koja je mehanicki pismena.Auto mi je dosao na popravku u ispravnom stanju.Pitam za savet bari odakle da krenem.
ako cemo da pricamo i pomazemo nekom,ajde popuni profil da zanamo ko je majstor a ko padobranac....
@)).....
Hvala na ukazanom poverenju.A kako se to dokazuje ko je majstor a ko padobranac?Pozzz
Ako je ALH 66 kw onda je VNT turbo i moze biti problem u zaglavljenim krilcima,ja sam prije dva dana imao takav problem.
Jeste ALH 66kw.Ali reci mi dali je dimio kao lud na leru belo.
Trokirao je i nije radio na svim cilindrima i dimio je,ocisti turbinu.
Skinu cu je u ponedeljak pa cu javiti stanje.Mada mi je sumljivo ciscena je pre 5000 km.Pozz
prije skidanja izmjeri punjenje turbine i biti će ti puno jasnije ,ako je uredu nemaš potrebe skidati turbinu,več traži uzrok u nečem drugom.
Hvala na ukazanom poverenju.A kako se to dokazuje ko je majstor a ko padobranac?Pozzz
ima rubrika predstavi se i tu u kracim crtama opises sebe i sta radis,ima takodje rubrika kojim dijagnostikama kolege rade i to je pozeljno pogledat....
skidaces turbinu ali u dzabu ti rad,ima tu jos ponesto....
Zadnja izmjena od internet majstor (11-12-2011 11:44:21)
@)).....
Oooo, ma to se lako dokaže, dovoljno je 5-6 postova, čak i manje, sve se odmah vidi
Ne pitaj me ono što ne znam !