Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
desava se da na leru obrtaji motora pocinju da variraju, i na plinu i na benzinu, neko vreme radi normalno bez problema, neki put ne prestaje sa variranjem. bio sam na dijagnostici, i nije izbacio nikakvu gresku. ciscen je u servisu leptir gasa, i opet ista prica.
Pozdrav, ovo bi trebal biti komentar broj 2, komentar broj 1 je u rubrici "predstavite se" .....al nisam ga primjetio
Ne pitaj me ono što ne znam !
mi ce mo da predpostavimo o kojem je motoru rijec ,nisi dao nikakve podatke o motoru da znamo o cemu da pricamo
mi ce mo da predpostavimo o kojem je motoru rijec ,nisi dao nikakve podatke o motoru da znamo o cemu da pricamo
joj pa kako neznas, to je golf 4 motor koji ima problem i na plinu i benzinu...i ti svasta pitas....cccc
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
jeste i vi neozbiljni.. pa to je njegov golf kako ne znate
Nemojte se sprdati! Golf se ne kvari.
Jel nije to onaj Crveni?
Jesi Kalibriro leptir od gasa ,jeli je sajla i.ili e gas ?? ako je e-gas morasse sa VCDS Kalibrati
bez obzira jel sajla ili e-gas mora na kalibraciju (osnovno podešavanje)
1.6-16v
BCB oznaka motora
nije radjena nikakva kalibracija leptira gasa
mora da se odradi kalibracija klapne gasa
1.6-16v
BCB oznaka motora
nije radjena nikakva kalibracija leptira gasa
nije mi jasno kome to pricate???
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Moguce da je senzor broja obrtaja, ali moras prvo na dijagnostiku.
Opet neki padobranac s pitanjem bez ikakvih podataka,ocekivanja su mu previsoka,nije se ni predstavio,a reci ce kako ovdje niko ne zeli da mu pomogne...
Moj buraz ima isti problem. Samo je Golf4 dizel 2002 PD, broj motora ne znam. Radio sam dijagnostiku, izbaci dosta grešaka, većinom svi su senzori.
Mislim da je ovo greška za obrtaje:
16705 - Engine Speed Sensor (G28): Implausible Signal
P0321 - 35-10 - - - Intermittent
Volkswagen Passat B5.5 3BG
1.9 TDI PD
2003 Silver Sedan
verovatno je isti problem i kod benzinca i kod dizela